Paikalliset

Poika kaahasi törkeää ylinopeutta – Ajo-opetusta antaneen isän kortti lähti kuivumaan Hämeenkyrössä

Kuvituskuva.

Arkisto/ Teemu Vestovuo

Hämeenkyrössä sattui sunnuntaina kello 16.05 erikoinen liikennerikkomus, jossa poikansa ajo-opettajana toiminut isä määrättiin ajokieltoon pojan ajettua törkeää ylinopeutta 3-tiellä.

Liikennepoliisiyksikkö mittasi ohituskaistalla ajaneelle henkilöautolle nopeudeksi 132 kilometriä tunnissa. Tieosuudella nopeusrajoitus oli 80.

Kuljettajana toimineella nuorella miehellä ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta. Vastuullisena kuljettajana toimi hänen isänsä, joka toimi poikansa ajo-opettajana opetusluvalla.

Isä määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa sekä opetuslupansa otettiin poliisin haltuun. Sisä-Suomen poliisilaitoksen mukaan auton määräaikaiskatsastus oli myös suorittamatta.

Tarkennettu otsikkoa kello 12.35. Selvennetty että ajamista opettanut mies ei ollut autokoulun opettaja vaan opetusluvalla opettanut henkilö.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (4)

Kommentit

Turvallista matkaa vaan

Turvallista matkaa vaan kaikille normaalisti lakia noudattaville ihmisille! Ikinä et tiedä koska kuolet vaikka kuinka varovaisesti ajaisit. Ja onnea jalankulkijoille kun kohta 16 äitien pikku mussukat ajelee henkilöautoilla meidän päälle.

Tässä mietin, ettei tuossakin

Tässä mietin, ettei tuossakin vaan ollut kyse ensiksi varovaisesti jopa alinopeutta ajavien ohitus, kun ohituskaistat alkavat. Tuolloin monesti nämä varovaiset löytävät yllättäen kaasun ja "kilpa-ajo" alkaa. Nuorelle kuskille uusi tilanne ja päätökset tehtävä nopeasti, kun kaistat eivät kovin pitkiä ole.

Aina löytyy joku tekosyy ajaa

Aina löytyy joku tekosyy ajaa ylinopeutta, vai?

Mistä kortti oli kastunut,

Mistä kortti oli kastunut, kun piti kuivumaan ottaa?

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat