Puheenaihe

Aino, 29, Mia, 40, ja muut uskalsivat heittäytyä – näin ihanilta näyttävät suomalaiset naiset

40-vuotias Mia oli yksi valituista malleista.

Patricia/Janna Toivari

Viisi tavallista suomalaista naista heittäytyi mukaan tempaukseen, jossa sai kokeilla miltä tuntuu olla alusvaatemallina.

Tavisnaisia haettiin mukaan kampanjalla, johon kuka tahansa täysi-ikäinen nainen sai lähettää hakemuksen.

Kuvauksiin valitut naiset kuvattiin Helsingissä naistenpäivänä. 40-vuotias Mia oli yksi kuvaukset järjestäneen alusasubrändi Patrician malleista.

– Burleskitaiteilijan tausta huokui avoimesta ja heittäytyvästä asenteesta. Burleskin myötä Mia on oppinut paljon omasta kehostaan ja naiseudesta, hän näkee kehon muodot kauniina ja uniikkeina, yritys kertoo valokuvauskampanjasta verkkosivuillaan.

29-vuotias Aino oli valituista malleista nuorin.

– Ikä on tuonut varmuutta ja Aino nauttii suuresti olla nainen. Hän ei vaihtaisi naiseutta mihinkään ja kokeekin olevansa onnekas saadessaan hemmottelua, yritys kertoo.

Kampanjan tarkoituksena oli kannustaa naisia tuomaan esiin omaa aitoa kauneuttaan ja hyväksymään oman kehon muodot ja kurvit.

– Kampanja pysäytti naiset pohtimaan omaa kehonkuvaa ja suhdettaan naiseuteen. Kampanja herätti suurta kiinnostusta ja saimme hakemuksia erilaisilta naisilta, Patrician markkinointikoordinaattori Heini Rosvall kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (8)

Kommentit

En tiedä uskaltaako sanoa

En tiedä uskaltaako sanoa mitään, koska #metoo jne. Se on vähän, että naiset laittelee pikkutuhmia kuvia itsestään nettiin tai menee malliksi ja kuitenkaan katsoa ei sais, mutta silti pitäs kuitenkin vähän katsoa ja kehua. Noh olkoot, anonyyminä miehenä voin netissä sanoa, että hyvännköisiä ja kauniita naisia ovat, mutta vain netissä. Oikeassa elämässä olisin naama peruslukemilla ja en ottaisi mihinkään kantaa, ettei vaan metoo tai muuta vastaavaa esineellistämistä.

Hyvin sanottu...

Hyvin sanottu... On aika järkyttävää tämä meetoo juttu. Miehet ei enään uskalla olla miehiä ja naiset käyttää tätä valtaa mielensä mukaan. Nättejä seksikkäitä aikuisia naisia kuvissa. Itse voin se sanoa kun olen nainen... ehkä tässä soi se niin kuuluisa rasismi. Missä on tasa-arvo? esim..Kun joku nainen ei ole tyytyväinen palkkaansa tai työhönsä niin siitähän voi heti syyttää pomoa muka- ahdistelusta joka erotetaan ja nainen saa jopa tämän pomon paikan vaikka olisi kyse valheesta. Näin teki eräs ex tuttu... Miehiä ei uskota... vaan usein viekas nainen saa kruunun... Huom! Olen 100% nainen, vaimo ja äiti jota ärsyttää tämä epätasa-arvo. Jos kuvissa olisi 5 seksikästä miestä niin naiset saavat kyllä kehua ja himota ja sanoa mitä tykkäävät ja sehän on vaan heistä hauskaa.

Haluan korjata sen verran,

Haluan korjata sen verran, että "naiset käyttää tätä valtaa mielensä mukaan." on väärin sanottu, koska lopulta kyseessä on vain pienen pieni naisten osuus, jossa muka tasa-arvoa ajavat feministit on yliedustettuina. Oikeasti tästä metoosta kärsii miesten lisäksi myös tavalliset naiset. Onneksi moni myös hyötyy. Toivottavasti yhteiskunta saadaan muokattua sellaiseen muotoon, jossa laittomuuksista rangaistaan syyllisiä, eikä lietsota miesvihaa. Tuomiot pitäisi jakaa oikeussalissa ei A-talkissa tai twitterissä.

Mikä motiivi näitä

Mikä motiivi näitä turhajuttuja mediaan tuottaa? Joka toinen verkkojulkaisu tuntuu pyörivän nuorten/aikuisten naisten itsetunto-ongelmien, ulkonäköpulmien ja seksiongelmien parissa.

#metoo

Lyhyt oli suomalaismallien

Lyhyt oli suomalaismallien luettelo, mutta siihenkin piti saada mahtumaan maahanmuuttajataustainen "suomalaisnainen".

Joo.... varmaan olisi

Joo.... varmaan olisi löytynyt helposti tusina burleski kauniita naisia kuvattavaksi ilman malli-tai ulkomaalaistaustaakin. .

Ihan samaa pohdin. Kaikella

Ihan samaa pohdin. Kaikella kunnioituksella, nätti tumma nainen, muuta ei suomalainen.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat