Paikalliset

20-vuotiaan tamperelaismiehen rikoskierre on jatkunut vielä vankilassakin: Käräjäoikeus tuomitsi aiempaan vankeusrangaistukseen vuoden lisää

20-vuotiaan miehen aiempaan tuomioon tuli nyt vuoden verran lisää istumista.

Pekka Ruissalo

Pirkanmaan käräjäoikeus on päättänyt tuomita jo vangittuna olevalle 20-vuotiaalle ulkomaalaismiehelle vuoden verran vankeutta lisää. Tuomioon tulee lisäistuttavaa ryöstöstä sekä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Ryöstö ajoittuu Tampereelle ja elokuuhun 2016. Tuolloin mies oli anastanut puhelimen hänelle aiemmin tuntemattoman 15-vuotiaan pojan kädestä. Poika oli tavoittanut miehen. Tässä vaiheessa mies oli ottanut esiin teräaseen, ja sillä uhaten ilmoittanut pojalle ettei tämän kannattaisi seurata.

Mies tuomittiin vuodeksi ehdottomaan vankeuteen joulukuussa 2016, mutta tuo tuomio ei ollut silloin lainvoimainen ja mies jatkoi elämistä vapaalla jalalla. Tästä seurasi ryöstelykierre, josta Tamperelainen uutisoi huhtikuussa 2017. Mies päätettiin vangita 11. huhtikuuta vuonna 2017.

Tähän vankeusaikaan sisältyy virkamiehen väkivaltainen vastustaminen. Mies kävi elokuussa 2017 Kylmäkosken vankilan vanginvartijan kimppuun. Tilannetta edelsi se, että mies oli kieltäytynyt vankilassa osallistumasta hänelle osoitettuun tehtävään. Vanginvartija kävi huoneessa kaksi kertaa huomauttamassa asiasta. Jälkimmäisellä kerralla mies oli käynyt tämän kimppuun ja lyönyt tätä useita kertoja päähän.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (3)

Kommentit

Kyseessä ei ole mikään

Kyseessä ei ole mikään tamperelaismies vaan Ardalan Soran Saber, syntymäpaikka ulkomaat.

Kyllä hän on Tamperelainen

Kyllä hän on Tamperelainen jos asuu Tampereella, tosin ei luultavimmin suomalainen, koska siihen edellytetään kansalaisuutta.

Muutat Somaliaan. Kaikkien

Muutat Somaliaan. Kaikkien suureksi hämmästykeksi saat kansalaisuuden kolmen kuukauden maassaoleskelun jälkeen. Voidaanko sanoa, että sinusta on tullut somali?

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat