Paikalliset

Tamperelainen hotelli palkittiin maailman ensimmäisenä saunaelämysten laatumerkillä

PALKINTO Original Sokos Hotel Ilves vastaanotti maailman ensimmäisenä hotellina tasokkaista saunapalveluista kertovan Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkin.

Sokos Hotel Ilveksessä on haluttu panostaa saunaelämykseen.

Sokos Hotel Ilves

Sauna from Finland -yhdistyksen myöntämä laatumerkki osoittaa hotellin tarjoavan vierailleen saunaelämyksen, joka on maailman kärkiluokkaa.

Tamperelaisen Original Sokos Hotel Ilveksen sauna- ja allastilat uudistettiin keväällä 2014. Yhteistyö Sauna from Finland -yhdistyksen kanssa alkoi vuosi sitten.

– Monessa hotellissa on saunatilat, mutta niiden kehittäminen on usein jäänyt muiden palveluiden varjoon. Hotelli Ilves on edelläkävijä, joka lähti rohkeasti mukaan kokonaisvaltaisen ja moniaistisen saunaelämyksen kehittämiseen. Laatumerkin takana on pitkäjänteinen työ saunakokemuksen parantamiseksi, kertoo Sauna from Finland -yhdistyksen toiminnanjohtaja Carita Harju.

Yhdistys teki virallisen auditoinnin hotelli Ilveksen saunatiloissa lokakuussa 2015, ja sen perusteella hotellin saunapalveluja parannettiin. Suomalaisen saunaelämyksen puolesta työtä tekevän yhdistyksen ja tamperelaisen hotellin yhteiseen kehitystyöhön liittyy myös laatukriteereihin keskittyvä asiakastutkimus.

– Yli 2 000 ihmiseltä kysyttiin, mitä asioita hyvässä saunaelämyksessä arvostetaan. Tärkeimmiksi asioiksi nousivat muun muassa saunojen puhtaus, tilojen turvallisuus ja hyvät oheispalvelut, Harju kertoo.

Hotellinjohtaja Irmeli Puolanne kertoo suomalaisen saunan kiinnostavan maailmalla.

– Haluamme ensiluokkaisilla saunapalveluilla luoda rentouttavan tunnelman myös heille, joille saunominen ei ole ennestään tuttu elämys. Me huolehdimme, että kaikilla saunojilla on helposti saatavilla kaikki tarvittava, kuten perustarvikkeet, saunomisohjeet ja raikasta makuvettä.

Kommentit (1)

Kommentit

En ole vielä käynyt

En ole vielä käynyt kokeilemassa Ilveksen uusia saunatiloja, mutta on joka tapauksessa hienoa että niihin on nyt panostettu! Millaiset saunatilat on hotelli Tornissa? Tampereella on hienoja hotelleja http://tamperehotellit.fi/, mutta on uskomatonta, kuinka vähän hotellit panostavat saunatiloihin, vaikka voin sanoa, että sauna on suomalaisen kulttuurin ehdoton kulmakivi ja persoonallisin asia koko Suomesta. Se kun hioo täydelliseksi paketiksi, niin voiko Suomesta enää parempaa tarjota. Ja näin teki Löyly Helsingissä, ja kuinka se onkin niittänyt mainetta maailmalla, eikä syyttä! Käykää ihmeessä kokeilemassa jos Helsingissä kuljette, upea paikka, upea kokemus! Toivottavasti saadaan vastaava Tampereelle!

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat