Paikalliset

Tamperelaispersu teki virpomisesta maahanmuuttokysymyksen - Onko virpominen kotoutumista, kyselee persupomo

Terhi Kiemungin nettisivut
- Onko tämä kotiutumista kun muslimipenskat kiertää virpomassa? Vai onko Allahillakin tänään joku vuosipäivä?
 
Näin kyselee Tampereen Perussuomalaisten puheenjohtaja Terhi Kiemunki Facebookissa. Päivitys on saanut nopeasti seurakseen monisäikeisen keskustelun. Keskustelussa Kiemunki muun muassa harmittelee sitä, ettei hänellä ole enää yhtään "persukarkkia".
 
- Harmi kun mulla ei ole yhtään kondomia, Kiemunki harmittelee myös.
 
Pian keskusteluun liittyy nainen, joka on kuvannut pekonipaketteja. 
 
- Olen varautunut, nainen kirjoittaa.
 
Muslimit eivät syö sianlihaa.
 
Kiemunki analysoi keskustelussa myös tyttöjen pukeutumista.
 
- Tytöillä ei kyllä ollut mitään "perinteistä" noitarekvisiittaa, ihan normi hijab-huivit mutta kaipa ne noita-akoista silti menee. Eivät tulleet meille, olisi ollut hauska kuulla minkälainen värssy sieltä tulee vai riittääkö ihan vaan allahu akbar, Kiemunki analysoi.
 
Tamperelainen uutisoi, että Kiemunki lensi ulos perussuomalaisten puoluehallituksesta viikko sitten.
 
Perussuomalaisten puoluevaltuusto järjesti viime lauantaina uuden puoluehallituksen kokoonpanosta.
 
Tuo kokous päätti laittaa kahden muun hallituksen jäsenen ohella ulos myös Kiemungin. Kiemunki oli myös vaatimassa syksyllä, että perussuomalaisten hallitusjatkosta pitäisi äänestää puoluehallituksen, -valtuuston ja eduskuntaryhmän yhteiskokouksessa.
 
Kiemunki kommentoi jutussa myös maahanmuuttopolitiikkaa.
 
- Liian lepsua. Kyllä siinä kiristäminen varaa olisi.
 
MTV3 oli tavoittanut puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalon, jonka mukaan Kiemungin kommentointi ei ole millään tavalla hyväksyttävää.
 

– Olen järkyttynyt, enkä voi hyväksyä tällaista. Jos on maahanmuuttokriittinen tai maahanmuuttoa arvosteleva, lapsia ei tule sekoittaa tähän missään vaiheessa ja mitenkään. Heidät tulee jättää rauhaan, sanoo puoluesihteeri MTV:lle.

Slunga-Poutsalon mukaan kommentit eivät edusta puolueen linjaa. Slunga-Poutsalo toivoo, että Kiemunki vastaisi nyt itse sanoistaan.

LUE LISÄÄ: Kiemungin kommentit saavat tylyn tuomion omilta

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (5)

Kommentit

Ei sellaista aihetta olekaan

Ei sellaista aihetta olekaan johon eivät persut saisi sotkettua maahanmuuttajien vastustamista.

Voisiko tämän SS-Terhi

Voisiko tämän SS-Terhi Kiemungin nyt karkoittaa maasta tai jotain vastaavaa? Myöntäisi itse edes olevansa läpeensä rasisti, eikä yrittäisi selitellä rasistisia juttujaan ja tekemisiään aina jälkikäteen. Ihan kun kukaan uskoisi?

Kansalaisista melkein kaikki

Kansalaisista melkein kaikki haluaisivat oleellisia kiristyksiä maahanmuuttopolitiikkaan. Kaikki harmittelee ettei kukaan uskalla edes sanoa mitään. Nyt kun joku sanoo, niin omat on heti ensimmäisenä puukottamassa selkään :(

Miten se että haukkuu ja

Miten se että haukkuu ja pilkkaa lapsia, jotka ovat virpomassa, liittyy siihen että pitäisi saada kiristettyä maahanmuuttopolitiikkaa? Aivan, ei mitenkään! Kyllä se Kiemungin strategia on saada aivan jotain muuta aikaiseksi kuin kiristettyä maahanmuuttopolitiikkaa.

Kiemunki on seuraava joka

Kiemunki on seuraava joka erotetaan persujen valtuustoryhmästä ja hyvä niin kukaan ei jää kaipaamaan. Raevaarasta jo päästiin eroon. On todella hienoa, että puoluetoveri ja kansanedustaja otti selvän kannan Kiamunkin hölmöilyihin ja osoitti hänelle jo ovea puolueen toiminnasta. Tämä täti-ihminen olisi antanut lahjaksi virpojalapsille kondomin, tämä on törkeintä mitä voi alaikäisille lapsille tehdä vaikka olisivatkin tummaihoisia. Hävettää, että Tampeereen valtuustosta löytyy tämän tason rasisteja. Kiamunki on myöskin kansanedustajan avustaja, toivottavasti ei enään huomenna.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat