Urheilullinen mutta ei liian lihaksikas

Tiedättekö, mikä yhdistää 150–160-senttisiä punatukkaisia miehiä, jotka pukeutuvat glamour-tyyliin ja joiden aivokapasiteetti on nippa nappa riittänyt peruskoulun oppimäärään?

Ettekö arvaa?

He edustavat miestyyppiä, jota varatut naiset eivät missään olosuhteissa kelpuuttaisi rakastajakseen. Eivät edes pimeässä peiton alla ja paperipussi päässä.

Hyvä, että tuokin on nyt tiedossa. Olen myös iloinen siitä, että kerrankin habitukseni ei kuulu kohderyhmään, jota voi verrata lähinnä jätesankoon.

Rupusakeista minulla on riittävästi kokemuksia kouluajoilta, kun liikuntatunneilla valittiin joukkueita pesäpallomatseihin. Olin aina se viimeinen oksennuspallo, joka ei kelvannut kumpaankaan joukkueeseen.

Joka toinen rakastajaa etsivä varattu nainen käy kuumana miehiin, jotka ovat urheilullisia ja lihaksikkaita – mutta eivät liian lihaksikkaita.

Älkää naurako. Tästä on tutkittua tietoa.

Asiaa on tutkinut verkkosivusto, jonka avulla naimisissa olevat tai muuten parisuhteessa elävät naiset voivat hakea seksiseuraa ja tehdä kumppanistaan aisankannattajan ilman, että tämä tietää olevansa aisankannattaja.

Sivustolla tätä kutsutaan sataprosenttiseksi luottamukseksi.

Käräjäoikeuksien pöytäkirjoissa ilmiötä kutsutaan usein uskottomuudeksi.

Hyvän kotikasvatuksen saaneena olen syvästi pettynyt näihin tuhmiin naisiin, jotka ovat uskottomia miehelleen.

Samaan aikaan, kun kiltti kotireino mussuttaa sohvalla viattomana lenkkimakkaraa ja luulee vaimokullan olevan tyttöjen kanssa keilaamassa, tämä onkin hakemassa ihan toisenlaista täyskaatoa.

Vihkivalan vannoneena en edes haluaisi olla niiden naisten toivelistalla, jotka haluavat maistaa kiellettyä hedelmää.

Vaikka minulla upea päärynävartalo onkin.

Kommentit (21)

Kommentit

Oppisit sinäkin, parahin päärynävartalo, iloitsemaan siitä, että viimein vaimotkin voivat ihan julkisen hakupalvelun avulla ryhtyä pettäjiksi - hommaan, missä miehet ovat päteneet (tai ainakin yrittäneet päteä) jo vuosituhansia!
Turha idealismia ja sinisilmäisyyttä tuo parisuhdeuskollisuus! Siinä nainen joka tapauksessa hävii ennen pitkää.
- Kun nyt sitten karkkikauppaan ollaan menossa, miksi valita porkkana -tai se päärynä, kun tarjolla on kaikkea hemaisevaa ja hurjaa - niin kuin miehillekin on aina ollut: vetysuperoitua, silikonoitua ja sen sellaista namua.
- Kun kerran petetään, se kandee tehdä parhaan mahdollisen kanssa.
Valinnanvaraahan on, sillä tässä asiassa on selvästi naisten markkinat.
Vartalonmittojen lisäksi voi valita myös korkean IQ:n, niin riittää sitä stimulia laaja-alaisesti.
Ei kun vaan ideaalia kehittämään ja nettiin shoppailemaan!
Ilmaista on itelle, laskun maksaa lapset!

At last

Vai naisten markkinat?! -Ja paskat, ei ole ainakaan puolitoista metriselle rinnattomalle toimistopäärynälle joka on jo keski-iän varjoisammalla puolella.
Kyllä nuorempi salskea urho maittaisi makoisalle, vaan haaveeksi on jäänyt, lukuisista yrityksistä huolimatta. Liekö osa syynä lievä puhevika joka korostuu ikävästi muutaman tuopposen jälkeen, mene ja tiedä. Selvinpäin ei taas oikein uskalla mitään tehdä kun itseluottamus ei ole ihan parhaasta päästä.

UMA

Sitten on niitä ei vieraissa käyviä vaimoja jotka pihtaa ja pihtaa eikä ota saman peiton alle, ei sitten millään. Eikä syynä ole äijän kännääminen, pahoinpitely tai mikään ikävä asia. Kotiasiat ookoo muuten.

Eikä siinä pitkänpäälle auttanut kuin iskeä rahaa pöytään ammatinharjoittajalle, ja naattia ja laakasta. Muutenhan sitä voi mies kuolla myrkkyihinsä :D

Ja kestää taas olla ton kotikiusaajan kanssa, ei se muuten ole paha ihminen, ei.......

jorrma

Vai niin, oletko Jorrma koskaan kysynyt, keskustellut vaimosi kanssa, mitä hän kenties haluaisi? Mitäs jos ensi kerralla keskustelet vaimosi kanssa asiasta ja rahojen tuhlaamisen siaan, menette vaikka yhdessä hotelliin ja leikitte "salarakkaita". Voihan sitä vaikka kuvitella mitä tahansa tuossa "tapaamisessa". Pääasia, että saat vaimosi mukaan leikkiin.

Venus

Kiitoksia vinkistä, mutta kyllä se ongelma menee tonne vaihdevuosien ja hormonitoiminnan piikkiin. Oottele siinä nyt vuosi tai kaksi tai....., tilanne paranee tai sitten ei

Ja itse kun on terve ja hyväkuntoinen niin minäkin toimin hormoonien mukavalla ohjauksella :) Reilu meininki, eikös juu?

jorrma

Kokemuksesta tiedän ettei äijä joka makoilee useimmiten sohvalla, vääpelöiden tee sitä ja tee tätä, herätä minkäänlaista "salarakasta" vaikka kuinka kuvittelisi tai olisi minkälaiset ulkoiset puitteet tahansa. Pelkkä haju tuosta hyväkkäästä etoo, herran satunnaiset kähmintä yritykset synnyttää oksennusrefleksin. Ei tuosta salonkikelpoista hurmuria leivota enää mitenkään, ei todellakaan.

UMA

Kierrätys on päivän trendi. Ukko tai akka kierrätykseen. Kannattaa erota siististi ja aloittaa uusi vaihe elämässä, jokaisella keskimäärin vain tämä yksi elämä, niin kannattaako sitä elää "väärin"?

Niko Salokoski

Uma heippa

Otin ehdotukses ihan tosissaan, hyväkuntoisena pyykkilautavatsa-koeajajana olisin ihan valmis haastamaasi testiin

Laitappa yhteystiedot tänne niin ajellaan ja körötellään yhessä.............

hexa

Koeajolla tarkoitan sitten jotain Jyväskylän Suurajot tyyppistä, tai Daytona 500, en suinkaan varttimailin dragrace rykäisyä. Dragrace kilpurien lähtöviivalla kuuluva rajoittimen pauke ja sitä seuraava kiihdytys kun on poikkeuksetta ohi jo ennen kun voimansiirron öljyt ovat edes kunnolla lämmenneet... kokemuksista tiedän.

Alkoholilla, edes osittainkaan, käyvää puksuttajaa en sitten myöskään huoli. Se kun ei koskaan toimi silloin kun pitäisi vaan joko hyytyy kesken pikiksen tai sylkäisee rasvat (joskus päin näköäkin) ihan omia aikojaan.

Täytyykin tästä nyt rientää, aamukahvin jälkeen, tarkistamaan puutarhan kasvillisuus tilannetta kun eilisehtoolla tuli joutessaan vesurikin teroitettua...

UMA

Kas kummaa, jo tuota Uman rentoa tekstiä lukiessa antoi vaihdekeppi merkkejä itsestään, ja vaikutti jo kovin innokkaalta koeajoon.

Hexa on muuten ehdottomasti parempi ja myös erilainenkuski kuin muut esimerkiksi Jyväskylässä

En ole mikään hätähousu. Tapaan ennen ajoa pestä ajopelin runsasvaahtoisella pesuaineella pitkään ja hellästi. Sen jälkeen kuivaus isolla pehmeällä ja valkoisella froteepyyhkeellä. Sitten sivelen pintaan sopivaa vahaa rauhallisin kädenliikkein, meno onkin sen jälkeen nautinnollisempaa molemmille. Menopelin konehuonekin toimii ilman muuta paremmin kuin muitten menopelit, ja sen tärkeimpään stefaan syntyy paras mahdollinen kosteus

Eikä nuo alkoholipitoiset menovedet ole ollenkaan hyväksi, kun halutaan nauttia ajamisesta pitkään ja luotettavasti. Maaliintulokin on silloin aina yhtä riemua

Onko se viimeinen maaliinjohtava ramppi siis nyt ihan posliinimaisen sileä ja liukaspintainen, ei kai? Vai? Puuttuu ainakin kokemuksesta sellainen

hexa

Ohhh, en nähnyt sitä. Herkullista luettavaa varmasti olisi ollutkin

Ja niin Uma, kuten tiedetään, kaikki muut heittävät kiihdytyskaistan alussa ensin sitä pienintä pesään

Minä vaan sitä suurta. Miten se on mahdollista? Tulet pian kokemaan sen

hexa

Huoh! kuule Mr. P.Erämies

Lupauduinkin jo aiemmin riemumielin osallistumaan täysin pallein Uman, vain ja ainoastaan minulle osoittamaansa koeajopyyntöön.

Enkä minä halua koskaan varoa joutumasta luonnonliukkaille, kuten sinä, haaste sinne Umalle on siis mitä hienoin. Olen myös tosi suuri luonnonystävä, joten ei kiitos synteettisille kemiantuottelle.

Miksi menit varottamaan liukkaillejoutumisesta ylipäätään? Tulkitsen, että siksi, koska me ollaan kokonaan eri sarjan autoilijoita. Sinä ilmeisesti nuohoat koppalakkiystäviesi kanssa raskaan sarjan tankkiautolla kaupungeissa jätekaivoja, ja avaat tukkeessa olevia kuivuneita röörejä jne?

Minä taas tykkään ajella riisutun WRC:n kanssa neitseellisessä maastossa. Ensin tutustun ajopeliin huolellisesti edestä ja takaa. Sen jälkeen keppiä kehään, ja huikea meno alkakoon.

Riisuttu ajopeli on kevyt, ja on hieno heitellä sitä puolelta toiselle, vain mielikuvitus on rajanamme. Ja se kun ei lopu koskaan...

Koeajoreitin ajan aina sekä edestä, että takaapäin katsoen. Ja nuo peräpään upeat viimeiset kaarteet heitän aivan sisäkurvia huolellisesti nuollen. Ja maaliintulo slicksikumeja käyttäen sileän kumpareen keskelle on mitä mahtavinta taidetta. Koeajossa ei ole kiirettä, ei. Hitaus on hyve, eikö totta?

Ja uskallan väittää Umalle: "Et todellakaan tule pettymään"

hexa

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.