Mitä ihmeen aatetta tämä Rela oikein kannattaa?

Lukijamme ihmettelee Rela Crow - tai Rela-graffiteja, joita löytyy ympäri kaupunkia. Mistä on kyse?

Kun Tampereen keskustassa ja vähän sivummallakin kävelee niin ei voi olla huomaamatta että yksi töhrijäporukka taitaa olla ylitse muiden. Tämä porukka on hullaantunut kirjainsarjaan RELA tai RELA CREW. Rela- sanaa on töhritty varmaankin jos ei nyt satoja, niin lähelle sataa ainakin.

En ole varmaankaan ainoa ketä kiinnostaa, että mikä ideologia tämän Relan taakse kätkeytyy.

Jospa joku relalainen jättää vaikka töhrintäreissun väliin ja vastaa kun setä kysyy: ensinnäkin, miksi juuri Rela? Onko tämä ylistys kyseisennimiselle maitohappobakteerille vai onko tämä RELA vain vaisu lyhenne tekijöistä tyyliin Reino, Esa, Lauri, Antero?

Olette juuri parhaimmassa töhrimis – anteeksi – luomisiässä mutta ihan kiinnostaa, että missä iässä töhrintäporukoissa tulee ns. ahaa-elämys, että onpa tämä lapsellista puuhaa. Onko tämä ikä kenties joku 20 vee vai voivatko vielä esimerkiksi 30-kymppiset kantaa spray-maalipulloa repussa ja sprayjata Relaa seinään?

Muutaman vuoden kuluttua olette varmaan siinä iässä että työpaikan etsiminen tulee ajankohtaiseksi. Jos samalla intensiteetillä haette työpaikkaa kuin mitä töhritte seiniä, niin teille voi ennustaa ihan hyvää työpaikkaa. Olen tosin niin ilkeä ihminen, että toivon teidän joskus jäävän kiinni.

Kannattaa sitten sen verran hyvää/hyväpalkkaista työpaikkaa hakea, että on varaa maksaa ne kaikki puhdistuskulut, mitä teidän joukkionne on kaupungille ja taloyhtiöille aiheuttanut. Siinä voi äkkiä ensimmäiset 10 vuotta palkoista mennä puhdistuskuluihin.

Töhryt Vex

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet