Suomi on yhden totuuden maa. Keskustelu tapetaan joko vaikenemalla tai jyräämällä.

Björn Wahlroosin pamfletti perustuslain vinoutumista jyrättiin vaiti. Arvostelua esitti väärä henkilö. Perustuslakivaliokunnan jäsenet ja muutamat sen asiantuntijat kielsivät ongelmat vaivautumatta ottamaan kantaa Wahlroosin esittämiin perusteluihin.

Olen eri mieltä

3 kommenttia Lisää kommentti

Nyt kun Kansi ja areena -hanke on toteutumassa, on myönnettävä, että vaikka ei olisikaan innoissaan siitä, että kaupungin rahaa sidotaan 60 miljoonaa euroa yksityiseen megahankkeeseen, on hienoa, että Tampereelle tulee Daniel Libeskindin kaltaisen huippuarkkitehdin luomus. Ei kannata kuitenkaan tyytyä pelkkään kanteen ja areenaan.

Viiden tähden asuntoja tavallisille tamperelaisille

0 kommenttia Lisää kommentti

Hiihtokausi Kaupissa alkoi viime viikolla. Muutaman vuoden päästä kauden aloitus haluttaisiin tehdä Kaupin uudella yhdistetyllä pesäpallo- ja hiihtostadionilla. Tarkemmat suunnitelmat uudesta stadionista ja investoinnin vaativa tarveselvitys aiotaan viedä eteenpäin jo kevään aikana.

Kaupista urheilun kampus

0 kommenttia Lisää kommentti

Määritelmien mukaan tutkiva journalismi perehtyy yhteiskunnallisesti merkittäviin asioihin. Vahvana perusteena on myös, että se hakee mahdollisimman perusteelliset ja totuuden mukaiset tiedot käsiteltävästä asiasta lukijoilleen tekstin ja myös kuvan muodossa.

Tutkivaa journalismia?

2 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.