Petteri MäkinenKirjoittaja on Tamperelaisen päätoimittaja.

Pääkirjoitus: Kolme lupausta ja yksi iso kiitos

Hallitus julisti maanantaina maahan poikkeusolot, jotka vaikuttavat ihmisten arkeen konkreettisesti.

Myös Tamperelaista tehdään nyt poikkeuksellisessa tilanteessa. Koskitalon asiakaspalvelumme on toistaiseksi suljettu ja toimitus ja ilmoitusmyynti tekevät pääosin etätyötä. Kaikki lehden tekijät ovat kuitenkin puhelimen, sähköpostin ja videoneuvotteluyhteyksien tavoitettavissa. Yhteystiedot löytyvät painetun lehden sivun 5 yläreunasta ja nettisivuiltamme. Juttuvinkkejä, palautetta ja Lukijalta-kirjoituksia voi jättää tutusti myös nettisivuiltamme. Lupaan, että palvelemme teitä parhaalla mahdollisella tavalla näissäkin olosuhteissa.

Lupaan sisältöön ajankohtaisuutta ja inhimillistä otetta. Seuraamme uutisia koronatilanteen kehittymisestä Tampereella ja Pirkanmaalla ensisijaisesti nettisivuillamme osoitteessa www.tamperelainen.fi. Printtilehti keskittyy tärkeimpien koronauutisten lisäksi ennen kaikkea ilmiöihin ja ihmisiin sekä vaikutuksiin ja vinkkeihin.

Tästä lehdestä löydät muun muassa marttojen kotivaravinkit ja arvostetun psykologin Pirkko Lahden neuvot, miten korona-ahdistus käännetään voitoksi. Lisäksi kerromme, miten artistit ja ryhmäliikunnan järjestäjät käyttävät luovuutta ja uutta teknologiaa hyväkseen. Tampere-talon Paulina Ahokas kirjoittaa kolumnissaan, kuinka kulttuurialan toimijat ovat löytäneet toisensa.

Lupaan kuitenkin, että lehti ei ole lähiviikkoina pelkkää koronaa. Elämä jatkuu ja arki kulkee poikkeusoloissakin. Katupölykausi alkaa ja nakkifakiirin koppi saa uuden pitäjän. Niin ja kaupunginvaltuuston demariryhmäkin hajosi...

Kolmen lupauksen päälle yksi iso kiitos. Tiistaina julkistettu uudistettu ja tutkimusmenetelmiltään parannettu Kansallinen mediatutkimus osoitti Tamperelaisen entisestään vahvistuneen aseman Tampereella ja Tampereen kaupunkiseudulla.

Kiitos tästä kuuluu teille, lukijamme.

Petteri Mäkinen

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet