Näsijärven Purjehdusseura

Veneilypäivä Jänissaaressa

Veneilypäivä Jänissaaressa su 27.5.2018 klo 10-16   

osoite: Jänissaarenkatu 14, 33410 Tampere

Vapaa pääsy!

Näsijärven Purjehdusseura ry. kutsuu sinut mukaan osallistumaan kaaikille veneilystä kiinnostuneille järjestettävään veneilypäivään.

Tervetuloa Näsijärven aalloille, koepurjehduksille ja tutustumaan venemyyjien esittelemiin uusiin moottorivenemalleihin.

Emme unohda myöskään vatsaaa: tarjolla lounasta, makkaraa ja lettuja.

Samalla voit tutustua myös : junioriosastoomme ja sen aktiiviseen toimintaan, saatitukikohta esittely, koulutus jne.

Paikalla myös poliisi ja heidän kalustoaan.  Meripelastusseura Pirkanmaan osasto ja heidän PV-4 luokan pelastusaluksensa.  Veho Oy tuo näytille uutta mallistoaan.

Samalla näet 2.4mR SM-ranking purjehduskilpailuja ja heidän veneitään.

Tervetuloa Jänissaareen!

bussti 3a ja 3b tuovat sinut hyvin lähelle aluetta.  Omat autot kannattaa jättää kotiin.

Näsijärven Purjehdusseura

Aikaisempia kirjoituksia

Näsijärven Purjehdusseura

Näsijärven Purjehdusseura – Näsijärvi Segelsällskap ry. kutsumanimeltään Ännä on perustettu v. 1898 ja viime syksynä vietettiin 110-vuotis juhlia. Seuran satama sijaitsee Jänissaaressa. Ännä on perinteikäs ja aktiivinen yhdistys jonka jäsenmäärä on yli 900 jäsentä, veneitä rekisterissä on yli 300. Ännällä on toimintaa läpi vuoden ja se pyrkiikin kehittämään ja lisäämään veneilyn kiinnostavuutta.

Jänissaaren tukikohta on pääsatama seuran veneille. Seura myös omistaa ja ylläpitää viittä retkitukikohtaa Näsijärvellä, jotka tarjoavat mitä ihanteellisimmat olosuhteet retkiveneilyyn.
Tarjoamme niin jäsenistölle, kuin ulkopuolisillekin veneilystä kiinnostuneille veneilykoulutusta junioreista aikuisiin, järjestämme myös erilaisia veneilyyn liittyviä kursseja yhdessä ja erikseen veneilyliittojen kanssa.

Kesään kuuluu myös kilpailujen järjestäminen. Eri veneluokille järjestetään ns. viikkokilpailuja, retkipurjehduskilpailuja, junioreille on omat kilpailunsa sekä arvokilpailuja kuten SM-taso, MM-taso jne. Alkukesään kuuluu myös kaikelle yleisölle Avoin Veneilypäivä joka on ollut seuran ohjelmassa jo usean vuoden ajan. Talvisin järjestetään mm. veneilyyn liittyviä teemailtoja.

Tervetuloa joukkoon!

www.nasijarvenpurjehdusseura.fi

Uusimmat mielipiteet