Näsijärven Purjehdusseura

Jänissaaren kahvilan Äitienpäivälounas

Jänissaaren sataman kahvilassa  Äitienpäivälounas jälleen sunnuntaina 13.5.2018

kattaukset klo 12 ja klo 15

Tervetuloa viettämään juhlahetkeä hyvän ruuan parissa.

Hinta aikuiset: 25 euroa ja lapset alennuksin.

 

Pöytävaraukset ja tiedustelut:

040 8200 701

tai [email protected]

 

Näsijärven Purjehdusseuran satama: Jänissaarenkatu 14 33410 Tampere

Näsijärven Purjehdusseura

Aikaisempia kirjoituksia

Näsijärven Purjehdusseura

Näsijärven Purjehdusseura – Näsijärvi Segelsällskap ry. kutsumanimeltään Ännä on perustettu v. 1898 ja viime syksynä vietettiin 110-vuotis juhlia. Seuran satama sijaitsee Jänissaaressa. Ännä on perinteikäs ja aktiivinen yhdistys jonka jäsenmäärä on yli 900 jäsentä, veneitä rekisterissä on yli 300. Ännällä on toimintaa läpi vuoden ja se pyrkiikin kehittämään ja lisäämään veneilyn kiinnostavuutta.

Jänissaaren tukikohta on pääsatama seuran veneille. Seura myös omistaa ja ylläpitää viittä retkitukikohtaa Näsijärvellä, jotka tarjoavat mitä ihanteellisimmat olosuhteet retkiveneilyyn.
Tarjoamme niin jäsenistölle, kuin ulkopuolisillekin veneilystä kiinnostuneille veneilykoulutusta junioreista aikuisiin, järjestämme myös erilaisia veneilyyn liittyviä kursseja yhdessä ja erikseen veneilyliittojen kanssa.

Kesään kuuluu myös kilpailujen järjestäminen. Eri veneluokille järjestetään ns. viikkokilpailuja, retkipurjehduskilpailuja, junioreille on omat kilpailunsa sekä arvokilpailuja kuten SM-taso, MM-taso jne. Alkukesään kuuluu myös kaikelle yleisölle Avoin Veneilypäivä joka on ollut seuran ohjelmassa jo usean vuoden ajan. Talvisin järjestetään mm. veneilyyn liittyviä teemailtoja.

Tervetuloa joukkoon!

www.nasijarvenpurjehdusseura.fi

Uusimmat mielipiteet