Vaaralliseen pysäköintiin ei keskustassa puututtu

Pääsiäisenä oli Tuomiokirkonkadulla Verkatehtaankadun risteyksessä henkilöauto pysäköitynä suojatien eteen kaksi vuorokautta.

Tuona aikana ei sakkolappua jostain syystä ilmaantunut, vaikka paikan on suurella todennäköisyydellä ohittanut useampikin poliisipartio ja pysäköinninvalvojat olivat ansaituilla vapailla.

Kadun vielä ollessa hälytysajoneuvoreitti ihmettelen, kun asiaan ei puututtu.

Juuri tätä poliisi pitää autoilijoiden perisyntinä, kun ohitetaan suojatien eteen pysäköity ajoneuvo pysähtymättä. Sitä se ilmiselvästi onkin.

Vantaan pysäköinnvalvonta siirsi heti naisen auton samasta syystä, koska virhe haitallisuuden takia oikeuttaa välittömään hinaukseen ja päivätansseille tuli 199 euron lisälasku.

Nyt onneksi selvittiin ilman vakavaa onnettomuutta.

Pertti Mönkö

Tampere

Kommentit (1)

Kommentit

Tampereen kaupunkiseutu on kasvanut mielettömästi viimeisen kymmenen vuoden aikana, mutta pysäköinninvalvonta ei ole kasvanut samassa mittakaavassa. Tampereen pitäisi palkata lisää valvojia ja laajentaa pysäköinninvalvonnan toiminta-aikoja (ja päivystysaikoja) kattamaan viikonloput, illat ja miksi ei yötkin. Tämä on kuitenkin yksi harvoista työtehtävistä joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti!

Sörkkä

Lukijalta

Tällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.