Rauhaniemi ei unohdu bussilinjoilta

Martti Santasalo oli viime viikonvaihteen Tamperelaisessa huolissaan bussilinjan 2 kohtalosta ratikan tullessa.

Uutisissa on kerrottu autojen kääntymisen päättyvän Tammelan puistonkadulta Itsenäisyydenkadulle.

Linjaa 2 ei suinkaan olla unohtamassa, vaikka myös linja-autojen kääntyminen risteyksessä päättyy. Linjan uutta reittiä ei ole vielä päätetty, mutta tämänhetkisen suunnitelman mukaan linja 2 voisi ajaa Itsenäisyydenkadun risteyksestä suoraan. Tuolloin linjan reiitiksi tulisi Tammelan puistokatu–Yliopistonkatu–Kalevantie–Vuolteenkatu–Hatanpään valtatie–Hämeenkatu–Pirkankatu.

Linja 2 on Nysse-liikenteen runkolinja, jonka tarkoituksena on jatkossakin kuljettaa matkustajia Lapinniemestä, Käpylästä ja Tammelasta – linjan reitti vain tulee muuttumaan. Uudella reittiä muun muassa Tampere-talo ja yliopisto ovat entistä paremmin reitin varrella ja linjan 2 matkustajien saavutettavissa.

Ratikan rakentamisen vaikutuksista Nysse-liikenteeseen kerrotaan tarkemmin joukkoliikenteen kotisivuilla (joukkoliikenne.tampere.fi ja etusivun ratikkanappi).

Hanne Tamminen

viestintäsuunnittelija

Tampereen seudun joukkoliikenne

Lukijalta

Tällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.