Kiitos, tamperelaiset

Neljän ja puolen vuoden kauteni Tampereen pormestarina päättyi viime maanantaina. Vanhaa sanontaa mukaillen, nuo vuodet ovat olleet pieniä askelia ihmiskunnalle, mutta isoja Tampereen kehityksessä, ja vielä isompia omassa elämässäni. Siksi haluan kiittää kaikkia tamperelaisia yhteistyöstä ja ponnisteluista kotikaupunkimme eteen.

Päättyneellä valtuustokaudella tehtiin monia isoja ratkaisuja, jotka vaikuttavat pitkälle Tampereen tulevaisuuteen. Näitä ratkaisuja on tehty laajalla yhteistyöllä niin puolueiden kuin seudun kuntien ja valtion kanssa, ja myös vuorovaikutuksessa yritysten ja yhteisöjen kesken. Kumppanuudesta on tullut keskeinen toimintatapa Tampereella. Siinä kaupungilla on mahdollistajan rooli, ja toteutus tehdään laajalla yhteistyöllä eri yhteistyökumppanien kanssa.

On ollut hienoa saada olla mukana kehittämässä Suomen vetovoimaisinta kaupunkia. Tampere on kasvanut ja uudistunut ja olemme saaneet nähdä monia hienoja menestystarinoita niin yritysten, yhteisöjen, kulttuurin, koulutuksen kuin urheilun saroilla. Ne ovat syntyneet vahvan tamperelaisen perinteen pohjalle. Se mutkaton yhteisöllisyys, rosoinen luovuus ja tekemisen meininki, josta kaupunkimme on aina tunnettu, on synnyttänyt kiinnostavaa kaupunkikulttuuria, uuden Tampereen tarinaa.

Kiitos yhteisestä matkasta, tamperelaiset! Tehtävät vaihtuvat, mutta matka jatkuu entistäkin laajemmalla pohjalla kotikaupunkimme parhaaksi.

Anna-Kaisa Ikonen

Tampereen pormestari 2013–17

Valtuuston puheenjohtaja 2017–

Kommentit (4)

Kommentit

"Päättyneellä valtuustokaudella tehtiin monia isoja ratkaisuja, jotka vaikuttavat pitkälle Tampereen tulevaisuuteen"

Ja niitä ratkaisuja me Tamperelaiset maksammekin koko loppuelämämme.

res.kulj.au

Lukijalta

Tällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.