Pakolaiset ratkaisevat Juhan pelin

Muukalaisviha ja hallitsemattoman maahanmuuton vastustaminen ovat eri asioita.

Radikalisoituneet persut valitsivat muukalaisvihan ja rasismin. Samalla persut hylkäsivät hallitsemattoman maahanmuuton vastustamisen, jota suuri osa eurooppalaisista ja suomalaisista kannattaa.

Uusi puoluejohto uskoo kannatuksen nostattamiseen kovalla politiikalla, joka tarvittaessa vaatii rajojen sulkemista.

Persut ottavat oppia Marine Le Penistä, joka keräsi muukalaisvihalla Ranskan presidentinvaaleissa 35 prosentin kannatuksen yli 10 miljoonalla äänellä. Hollannin maahanmuuttovastainen Vapauspuolue on parlamentin toiseksi suurin puolue, kuten Ruotsidemokraatit Ruotsissa. Saksassa kasvaa uusi puolue Vaihtoehto Saksalle.

Suuri osa eurooppalaisista pelkää maahanmuuttoa ja arvostelee nykyistä pakolaispolitiikkaa. Useat EU-maat ovat jo kieltäytyneet vastaanottamasta uusia tulijoita, koska ne pelkäävät terroristien soluttautumista ja haluavat estää elintasopakolaisten aallon Afrikan sydänmailta.

Ihmissalakuljettajat ovat ansainneet jo satoja miljoonia euroja EU:n pakolaispolitiikalla. He ovat käyttäneet hyväkseen Saksan liittokanslerin Angela Merkelin pakolaismyönteisyyttä ja pääministeri Juha Sipilän lupausta antaa oma talonsa pakolaisten käyttöön.

Ääriliikkeet hyötyvät salakuljettajista ja siitä, että Merkel ja Sipilä ovat sulkeneet silmänsä kansainvaellusten aiheuttamilta kulttuurisilta ja uskonnollisilta konflikteilta.

Mitä tiheämpään islamistiterroristit iskevät, sitä epäuskottavammalta EU:n toiminta näyttää.

Suomen ongelma on pienoiskoossa sama kuin EU:n maahanmuuttopolitiikan kriisi.

Juha Sipilä ja Petteri Orpo joutuvat muuttamaan maahanmuuttopolitiikkaa. Se ei kuitenkaan saa näyttää siltä, että se toteutuu Jussi Halla-ahon painostuksesta.

Ääriliikkeille ei haluta antaa yhtään voittoa, joka saisi muut puolueet näyttämään epäonnistuneilta.

Miten temppu tehdään, on arvoitus.

Kommentit (25)

Kommentit

Persut pieni vaara Suomelle mutta terroristit iso vaara Suomelle ja niitä jo meillä on täällä tämän löperön maahanmuuton takia mitä nykyinen hallitus suosinut.Katsotaan mitkä on mielipiteetkuin ensi terroristi isku on tehty Suomeen koska sekin päivä on lähempänä kuin koskaan aikaisemmin pelkään.Sipilä ei ottanut maahanmuuttajia asumaan taloonsa vaikka lupasi ja nyt hän ei voi olla hallituksessa Halla Ahon takia niin kyllä ihmettelen kellä on ennakkoluuloja Orpolla samat ongelmat.

Tatu

"Toivottavasti soinilaiset perustavat oman puolueen ja jatkavat Sipilän hallituksen tukemista." Eikö yksinkertaisempaa olisi loikata Keskustaan? Mikä se sellainen hallituksen tukipuolue on? Nyt kun näyttää, että tulossa on vain yhden edustajan enemmistöhallitus, kaipaavat hallituspuolueet kipeästi uusia edustajia. Huhujen mukaanhan värväys on jo aloitettu.

1207

Pakolaiset ratkaisevat monta muutakin peliä. Sipilä oli vuokraamassa talonsa
pakolaisille. Englannissa prinssessa Diana oli ennen kuolemaansa kääntymässä
muslimiksi. Invaasio on maailmassa niin suuri, että siitä kirjoitettaisiin raamatussa.
Hallituksella on ongelma, ei persuilla.

juhani salonen

Koottuja kommentteja Sipilän ja Orvon liturgiasta
.
http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/530180-sipila-ja-orpo-hallitus-kaa...
.

TSEBE:
..ja noin sanoo mies (Sipilä), joka lupasi asuntonsa pakolaisille ja myi sen kiireesti alta pois ettei tarvitse lupaustaaan lunastaa. Ehti kuitenkin aiheuttaa maailmalle levinneellä lausunnollaan muutaman tuhannen ylimääräisen elätin tänne tulemisen.
.
Maksaisi valtion rahoilla vaurastuneena monimiljonäärinä edes varomattomasta heitostaan aiheutuneet kustannukset itse, eikä heittäisi niitä valtion ja kuntien työntekijöille maksettavaksi lomarahojen leikkauksen muodossa..
*
SEPETTI
Sipilällä ja Orpolla ei ole arvot kohdallaan, koska omassa maassamme ei arvosteta suomalaisia ja suomalaisuutta. Suvakit eivät suvaitse suomalaisia, koska vain suomalaiset ovat heidän mielestään rasisteja. Persujen henkilöt on tuomittu jo etukäteen. Onko se sitä tervettä arvopohjaa?
*
RUNE BERG
"Ihmisoikeudet eivät ole poliittista korrektiutta tai liturgiaa" No nyt meni oikein, eivät tosiaan ole. Jostain syystä poliittinen korrektius ja liturgia ovat kuitenkin parivaljakolle (Orpo & Sipilä) paljon tärkeämpiä, kuin tavallisten suomalaisten ihmisoikeudet. "Kummaa"
*
TATU
Paljonko ihmisarvoa Sipilän hallitus on antanut Suomen köyhille sairaille eläkeläisille työttömille sanoisin lähinnä haukkumista piiskaa säästöjä kuin samaan aikaan mittavat veronalennukset rikkaille ja suositusta veroparatiisiyhtiöille ja niiden tulolle Suomeen Uber Airnb on hyvä esimerkki erikoissuojelussa tällä hallituksella.Mies on niin epärehellinen että piilottaa omaisuutensa vakuutuskuoriin että ei saa selvyyttä määrästä hoitaa kaikki sukulaisten bisneskaupat valtion avulla.Hei halloo kuka on rehellinen ja ihmisarvoja noudattava ei ainakaan nykyhallitus mitä erikoisimilla selityksillä missä valehdellaan niin että korvat heiluu ja sen lisäksi rikkaat saa vapaaehtoisesti säästää ja avustaa velkaista Suomea kuin taviksilta ryöstetään rahat suoraan pois tilipussista tai avustuksista.

Adamia

Ja heti alkoi tapahtumaan . Ensin ilmoitettiin , että pakolaiskeskuksia suljetaan .
Katsopa vaan nyt tänään kerrotaan , että suunnitellaankin uusia pakolaiskeskuksia avattaviksi kun tänne pötkii ypösen yksin varmaan lisää tuhansia uusia heh heh , "alaikäisiä" pakolaismiehiä .

CALWX9

Joo...hyvin sanottu! Hallitsematon ja poliittisesti hyväksyvä maahanmuuttopolitiikka on saatava veronmaksajien enemmistön toiveesta loppumaan NYT ja mitä taas tulee nykyisen ps:n linjaan, niin se nyt ei tässä maassa johda muuhun kuin hallitsemattomaan naurruun!

Ei tätä kestä erkkikään enää kauaa tätä poukkoilevaa ja kähmivää nykypolitiikkaa vaan on saatava vakautta ja uskottavuutta poliittisiin päätöksiin ja ennenkaikkea olis KORKEA AIKA alkaa puolustamaan kantaväestön veronmaksaja-ainesta palkitsemalla tehdystä työstä kuten siitä pitää - aloitetaan leikkausten poistamisella! Se raha saadaan poistamalla tiettyjä budjettimenoja kylmästi - siellä riittää turhan rahan saajia.

Sipilä ja kumppanit, nyt on korkea aika nostaa profiilia ja jäädä historiaan yrittäneenä poliitikkona, ei mustana häpeäpilkkuna...

LakeudenLukko

Radikalisoituneet persut ? Kummasta ryhmästä puhut ? Mitä ne ovat tehneet ? Taidat olla itse radikalisoitunut. En ole persujen äänestäjä mutta olen tutkinut heidän taustojaan. Jos väittää että esim. Halla-aho on rasisti niin yhtä hyvin voi väittää että Salaman tuomio oli aiheellinen. Molemmat yhtä pötyä. Halla-ahon tuomio tuli siitä että hän ärsytti syyttäjää. Poliitikoista voi tietty puhua pahaa mutta syyttömän kiusaaminen on ilkeää. Olitko lapsena koulukiusaaja ? Minä olin kiusattu.

Pikkuveli

Mielestäni perussuomalaisia kohdellaan tänään kuten juutalaisia natsien vallan aikana: Heitä syytetään kaikesta pahasta tässä maassa. Kirjarovioita ei ole kun tieto kulkee netissä. Poliisit ovat antautuneet poliitikkojen sylikoiriksi, perussuomalaisia yritetään häväistä ja mustamaalata jotta ihmisiä hävettäisi sympatisoida median luomia hirviöitä.

Erityisesti tällä hetkellä hävettää olla suomalainen, ei se muutenkaan ole ollut kehumisen aihe enää pariin vuoteen.

oppipoika

Taas toimittaja puhuu mitä sylki suuhun tuo.
Haukkuu Persuja rasisteiksi ja samaa sontaan mainitsee muiden maiden kiristävän maahanmuuttopolitiikkaa, mutta kun Suomessa on yksi ryhmä, joka haluaa pelastaa Suomen Islamin kaappaukselta, niin he ovat rasisteja -mitenkäs esim. Unkari, joka aitaa rajat ja laittaa "turva"paikan hakijat parakkeihin, ovatko he rasisteja ? -ei ole, vaan oman maan suojelijoita.

Bartender

Suomi haahuilee alentuneiden syntyvyyslukujen ja tulevaisuudessa ikärakenteesta johtuvan huoltosuhteen heikentymisen kanssa. Samaan aikaan estetään ulkomaalaisten lapsiperheiden asuminen Suomessa tarkoituksellisen korkeiksi mitoitetuilla tulovaatimuksilla.

Jos vaatimukset ovat oikeita, niin voitaisiinko johdonmukaisesti näitä rajoja käyttää muuallakin. Zoomataanpas kuntatasolle. Siellä on omat rajat, menot, verotulot, itsehallinto. Sopisivatko sinne samat rajat kiinni-säännöt: kunnasta karkotetaan syntymäkuntiinsa kaikki muualla syntyneet, joilla ei ole riittäviä tuloja, esim. neljän hengen perheellä 2600/kk tai yksinhuoltajalla 1500/kk? Miksi heille pitäisi rakentaa viemäreitä, kouluja, asuntoja jne? Hehän ovat kuntaan tunkeutujia, jotka imevät kantaväestön verta, puhuvat ehkä vielä pelottavaa vierasta murrettakin, pahimmat ruotsia.

Vai onko sittenkin viisaampi ajatella lapsiperheitä sijoituksena tulevaisuuteen, että meillä olisi työikäisiä riittävästi tulevaisuudessakin? Riippumatta siitä, ovatko vasenkätisiä, vihreäsilmäisiä, ruskettuneita, buddhalaisia tms

QWERTY

Jostain syystä kansalaisille syötetään propagandaa jonka mukaan maahanmuutto on ratkaisu Suomen työttömyyteen ja sillä myös oikaistaisiin huoltosuhde. Näin asia ei todellakaan ole. Seuraavat 10-15 vuotta huoltosuhteemme tulee jatkuvasti heikkenemään suurien ikäluokkien vanhetessa ja palvelutarpeen lisääntyessä. Tätä ongelmaa ei ratkaista maahanmuutolla vaan pelkästään työpaikkoja luomalla jonka myötä työllisyys nousee ja verotulot lisääntyvät. Tässä taas Suomi on vahvasti riippuvainen muun maailman talouskehityksestä koska vienti on meille tärkein talousnousun veturi. Työvoimasta meillä ei todellakaan ole pulaa kun kortistossa on 300 000 - 500 000 ihmistä laskentatavasta riippuen. Miten näillä luvuilla voidaan perustella lisätarvetta maahanmuutolle? Maahanmuuttajat hyödyttävät Suomea vain jos käyvät töissä ja maksavat veroja joilla tätä rulettia pyöritetään. Nyt vain on niin, että hyvin suuri osa maahanmuuttajista on valtiolle eli veronmaksajille pelkkä menoerä joka ei tuota mitään. Onko meillä varaa odottaa vuosikausia näiden ihmisten "kotoutumista" jonka onnistumisestakaan ei ole varmuutta. Hyväksyn harkitun maahanmuuton silloin kun se on Suomen omissa intresseissä, tällä hetkellä se ei sitä ole.

Aki T

" Hehän ovat kuntaan tunkeutujia, jotka imevät kantaväestön verta, puhuvat ehkä vielä pelottavaa vierasta murrettakin, pahimmat ruotsia."

Trollaava pÖNTTO-asioista voi puhua ihan normaalistikin

Ullatus

Radikalisoituneet persut valitsivat muukalaisvihan ja rasismin.

TÄH - KETKÄ MISSÄ JA MITEN?? MIKSI TÄYTYY TROLLATA TÄH?

Samalla persut hylkäsivät hallitsemattoman maahanmuuton vastustamisen, jota suuri osa eurooppalaisista ja suomalaisista kannattaa.

NO EI VAAN JUST TOISINPÄIN - NYT EHKÄ SAADAAN SUOMEN OSALTA TILANNE TAKAISIN HALTUUN JA LOPETETAAN OTTAMASTA VASTAAN KÄSKYT MAMUASIOISSA FASISTISELTA EU:LTA

Ullatus

"Ääriliikkeet hyötyvät salakuljettajista ja siitä, että Merkel ja Sipilä ovat sulkeneet silmänsä kansainvaellusten aiheuttamilta kulttuurisilta ja uskonnollisilta konflikteilta."

TAVALLISET KANSALAISET EIVÄT HYÖDY TÄSTÄ YHTÄÄN MITÄÄN. MINUT ON RYÖSTETTY, 70N VUOTIAS ÄITINI, SAMOIN HÄNEN MIEHENSÄ, KAIKKI ERI KERROILLA, KAIKKI TAPAHTUNNUT ULKONA KAUDLLA JA VAIN SIKSI ETTÄ OVAT PUOLUSTUSKYVYTTÖMIÄ JA ETTÄ ME OLLAAN VALKOIHOISIA POHJOISMAALAISEN NÄKÖISIÄ.

ELI OMALTA OSALTANI NÄMÄ EIVÄT JÄÄ VAIN PÄIVITTÄISTEN RIKOSUUTISTEN VARAAN VAAN RÖYHKEÄT VARKAAT JA RIKOLLISET OVAT TÄYTTÄ TOTTA.

SIIHEN PÄÄLLE KAIKKI MEDIAN JUTUT JA SEN PÄÄLLE VIELÄ ISLAMIN SUVAITSEMATON IDEOLOGIA.

TEIDÄN ON SYYTÄKIN PELÄTÄ ETTÄ SAADAAN VIHDOIN RAJAT ERITYISTARKKLAILUUN JA IHMISVIRRAT HALLINTAAN.

FUCK YOU EUVOSTOLIITTO

Ullatus

Tää on varmaan sitä webbiraivoa ja vihapuhetta. Minä luulen että ei ollut oikein viisasta työntää Halla-ahoa loppuiäksi syrjään. Se oli ainoa joka on todella vastustanut tätä kehitystä. Olen nyt uteliaisuudesta miestä tutkaillut lähinnä tube-keskustelujensa kautta ja kyllä hän on täysin salonkikelpoinen. Omat ääriryhmämme kunnioittavat häntä mutta niiden johtaja hän ei ymmärtääkseni ole. Hallituksen nykyinen EU-politiikka minua pelottaa. Ei EU auta meitä pahana päivänä vaikka kuinka 30-lukuakin pahemmin muuttuisimme Saksan osavaltioksi. En tosiaan toivo autoja palamaan Suomessakin. Siihen tämä hallituspolitiikka vääjäämättä johtaa. Ja sitten huudetaan Halla-ahoa apuun. Se vaan ei sitten enää auta. Minun silmäni aukesivat. Toivottavasti muillakin. Kävelkää vaikka Hesan rautatieasemalta linja-autoasemalle yksin keskellä päivää ja katsokaa ympärillenne. Mutta ei arvokasta mukaan.

Pikkuveli

Betonista tehdyt porsaat piti poistaa uskonolista syistä nyt ne tarvitaan takaisin estämään terroristeja ajamasta ihmisten päälle missä ne ovat kuin säästöjäkin tarvitaan.Kohta on kaikki paikat täynnä betoni esteitä kyllä Suomi on hieno maa.

Tatu

A-P. Pietilä

A-P. Pietilä on päätoimittaja emeritus ja tietokirjailija.

Tervetuloa Tamperelaisen blogeihin

Tamperelainen tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia tamperelaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta.

Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin.

Haluatko blogistiksi? Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.