Teivon Ravikeskus

Laskiaistapahtuma 28.2 & Ravit 7.3 Teivossa

Veera Palonen

 

Laskiaistiistaina 28.2. sää näytti ensin hieman harmaalta laskiaistapahtumalle, mutta kyllä ilma siitä kirkastui ja väkeä alkoi kertymään. Tapahtumassa oli paljon ihmisiä, ja lapset pääsivät myös suosittuun pulkkamäkeen, mitä he omin sanoinsa olivat innokkaasti odottaneet. Tapahtumassa oli lisäksi poniratsastusta ja rekiajelua, jotka olivat kuulemma lasten ja myöskin vanhempien mieleen. Keppihevosalueella oli myös vauhdikasta, kun kisailtiin ja ratsasteltiin muuten vain kenttää ympäri. Kaikki selviytyivät hienosti hevosineen maaliin ja riemua hommasta ei puuttunut. Myös koiraesitykset keräsivät katsojia ja taputuksia. Koirat saivat ison kasan rapsutuksia ja hellyyden osoituksia. Koko tapahtuman ajan näkyi paljon iloisia ja nauravia naamoja niin lasten, aikuisten kuin vanhustenkin naamoilla. Ilta jatkui tietenkin ravien parissa ja huvittavaa oli, kun lapsiperheiden pulkat olivat hauskasti parkissa radan vieressä.

Tiistaina 7.3.  taas kokoonnuttiin katsomaan ja kisailemaan raveihin Teivoon. Kovasta tuulesta huolimatta väkeä oli tullut paikalle tuttuun tapaan. Puheensorina kahviossa kävi, hevoset viilettivät kovaa kyytiä ajajiensa kanssa ja yleisö oli hengessä mukana.

Teivon Ravikeskus

Aikaisempia kirjoituksia

Teivon Ravikeskus

Tervetuloa Teivon ravikeskukseen suurelle maakunnalliselle keskusraviradalle. Teivon legendaariset tiistairavit pyörivät totuttuun tapaan lähes joka tiistai. Kauden kohokohtia ovat viidesti vuodessa ravattavat Toto76-ravit. Ravivuoden 2017 ehdoton päätapahtuma on lokakuun ensimmäisenä lauantaina, jolloin maamme parhaat 3-vuotiaat lämminveriset ja 4-vuotiaat suomenhevoset kilpailevat Kriteriumien ja ikäluokkiensa muhkeimmista palkintopoteista.

Tarkemmat kilpailupäivät Teivon raveista löydät kilpailukalenterista.

Tule kaviouran ääreen; Teivon ravit ovat parhaimmillaan Teivossa, mutta voit vierailla Teivossa vaikka joka päivä.

Uusimmat mielipiteet