Sisä-Suomen tanssin aluekeskus

Taidekahvila Liikelaiturilla 18.3.2016

Liikelaiturin Taidekahvilasta voi tilata taidetta menusta, samoin kuin normaalista kahvilasta juotavaa tai syötävää. Taidekahvilan pääkokkeina hääräävät Liikelaiturin kevään 2016 House-taiteilija Linda Kuha ja tanssija Antti Marjakangas.

Taidekahvilan alkupalana klo 18-18:15 nähdään tanssija Helena Kekäläisen ja äänisuunnittelija Joni Huttusen demo "Huojunta". Sen jälkeen yleisö voi vapaasti tilata menusta maistiaisia "Enemmän kuin 9kk" -tanssiteoksesta.

Kahvila on kaikille avoin ja pääsymaksuton.
TERVETULOA!

Tervetuloa myös teoksen esityksiin pe-su 8.-10.4.2016 klo 19. Lisätietoa tapahtuman sivuilta: https://www.facebook.com/events/803839739719842/

Taidekahvila -konseptin alkuperäisidea:
1001 kahvikuppia taidekahvila -työryhmä: Pauliina Aladin, Maija Ikonen ja Samuli Roininen

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus

Aikaisempia kirjoituksia

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus toimii tanssitaiteen hyväksi Pirkanmaalla, Hämeessä ja Keski-Suomessa. Se on yksi kuudesta Opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämästä tanssin aluekeskuksesta.

Aluekeskus edistää tanssitaiteen vahvistumista ja monipuolista saatavuutta. Se tukee tanssin ammattilaisten työllisyyttä sekä heidän toimintaansa. Sisä-Suomen tanssin aluekeskus järjestää mm. esityksiä, työpajoja, tapahtumia, yleisötilaisuuksia ja koulutusta sekä edistää taiteiden välistä yhteistyötä ja kulttuuriverkostoja.

Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen verkkosivut löydät osoitteesta www.sisasuomentanssi.fi

Uusimmat mielipiteet