Sisä-Suomen tanssin aluekeskus

Enemmän kuin 9kk avoimet harjoitukset ja keskustelutilaisuus 19.3.2016

Heikki Järvinen

Tervetuloa seuraamaan "Enemmän kuin 9 kk" -teoksen avoimia harjoituksia la 19.3.2016 klo 13-14 Liikelaiturille.

Näytämme avoimissa harjoituksissa otteita esityksestä. Harjoitusten jälkeen jatkamme keskustelutilaisuudella, teemana “Lapseton keho”. Keskustelua johtaa toimittaja Annastiina Airaksinen.

"Enemmän kuin 9 kk" on Liikelaiturin kevään 2016 House-taiteilija Linda Kuhan koreografioima tanssiteos tahattomasta lapsettomuudesta, jatkuvasta odottamisesta, pettymyksestä ja senkin selättävästä toivosta. Teos nähdään ensi-illassa pe 8.4.2016 klo 19 Liikelaiturilla.

Teoksessa tanssivat Linda Kuha ja Antti Marjakangas.

Sekä avoimet harjoitukset että keskustelutilaisuus ovat ilmaisia. Tervetuloa!

Tervetuloa myös teoksen esityksiin pe-su 8.-10.4.2016 klo 19. Lisätietoa tapahtuman sivuilta: https://www.facebook.com/events/803839739719842/

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus

Aikaisempia kirjoituksia

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus toimii tanssitaiteen hyväksi Pirkanmaalla, Hämeessä ja Keski-Suomessa. Se on yksi kuudesta Opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämästä tanssin aluekeskuksesta.

Aluekeskus edistää tanssitaiteen vahvistumista ja monipuolista saatavuutta. Se tukee tanssin ammattilaisten työllisyyttä sekä heidän toimintaansa. Sisä-Suomen tanssin aluekeskus järjestää mm. esityksiä, työpajoja, tapahtumia, yleisötilaisuuksia ja koulutusta sekä edistää taiteiden välistä yhteistyötä ja kulttuuriverkostoja.

Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen verkkosivut löydät osoitteesta www.sisasuomentanssi.fi

Uusimmat mielipiteet