Sisä-Suomen tanssin aluekeskus

1001 Kahvikuppia – taidekahvila valloittaa jälleen Liikelaiturin

Janne Kaakinen

1001 kahvikuppia – taidekahvila valloittaa jälleen Liikelaiturin

1001 Kahvikuppia on esitystaidekahvila, jossa tarjoillaan tanssitaidetta. Taidekahvila on kaikille avoin ja esteetön tila, jossa yleisöllä ja taiteilijoilla on mahdollisuus kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen rennossa ympäristössä. Liikelaiturin nelipäiväisessä tapahtumassa yleisöllä voi tulla paikalle seuraamaan taiteilijoiden työskentelyä ja tilaamaan haluamiaan tanssiesityksiä taiteilijoiden omista menuista. Esityksiin on myös mahdollista osallistua valitsemallaan tavalla.

Lisäksi kahvilassa nähdään tanssia ja runoutta yhdistävät Poetry Dance Jam ja lapsille suunnattu Tanssiva satuhetki, joka herättää tarinat eloon tanssien. Kahvilaviikon lopuksi lauantaina järjestetään Open Stage, johon voivat ilmoittautua esiintymään kaikki halukkaat. Taidekahvilassa työskentelevät tanssitaiteilijat Pauliina Aladin, Maija Ikonen ja Linda Kuha.  

1001 kahvikuppia -taidekahvila valloitti Tampereen Hervannan elokuvateatteri Cinolan sekä Hervannan kirjaston kesä, -elo ja syyskuussa 2014 sekä Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen esitys- ja harjoitustila Liikelaiturin syyskuussa 2014. Kahvila avautuu nyt syyslomaviikoksi 2015 Liikelaiturille Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen palkkatuen voimin.

Kahvila on avoinna seuraavasti:

KE 14.10. Tanssiva satuhetki klo 9 ja 10, kahvila auki tilauksille klo 18–20

TO 15.10. Tanssiva satuhetki klo 9 ja 10, kahvila auki tilauksille klo 18–20

PE 16.10. Poetry Dance Jam klo 13 & 14, kahvila auki tilauksille klo 18–20

LA 17.10. Kahvila auki tilauksille 18–19, Open Stage 19–21

                  

KAIKKIIN TAPAHTUMIIN ON VAPAA PÄÄSY, TERVETULOA!

HUOM! Tanssiva satuhetki ja Poetry Dance Jam –esitykset vaativat pakollisen paikkavarauksen: maija.leena.ikonen(a)gmail.com tai p. 040-5920 388.

 

Haastattelut, lisätiedot, ilmoittautumiset:

Maija Ikonen

p. 040 – 592 0388

[email protected]

www.facebook.com/1001kahvikuppia

http://www.sisasuomentanssi.fi/pirkanmaa/1001-kahvikuppia/

 

Esitys- ja harjoitustila Liikelaituri, Yliopistonkatu 58 D, 33100 Tampere

1001 Kahvikuppia -taidekahvila on Tampereella 16.-18.10.2015 järjestettävän Kirjalitta -lastenkirja- ja sanataidefestivaalin OFF-ohjelmistossa. Lisätietoja: www.kirjalitta.fi

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus

Aikaisempia kirjoituksia

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus toimii tanssitaiteen hyväksi Pirkanmaalla, Hämeessä ja Keski-Suomessa. Se on yksi kuudesta Opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämästä tanssin aluekeskuksesta.

Aluekeskus edistää tanssitaiteen vahvistumista ja monipuolista saatavuutta. Se tukee tanssin ammattilaisten työllisyyttä sekä heidän toimintaansa. Sisä-Suomen tanssin aluekeskus järjestää mm. esityksiä, työpajoja, tapahtumia, yleisötilaisuuksia ja koulutusta sekä edistää taiteiden välistä yhteistyötä ja kulttuuriverkostoja.

Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen verkkosivut löydät osoitteesta www.sisasuomentanssi.fi

Uusimmat mielipiteet