Ruokkikaa Nälkäiset

Tulvan uhreille hätämajoitusta Albaniassa

Ruokkikaa Nälkäiset ry

Ankara talvisää on aiheuttanut tuhoa Albaniassa. Voimakkaan lumisateen nostattamissa tulvissa on kuollut ainakin yksi ihminen, ja yli 600 perhettä on jouduttu evakuoimaan Vjosa-joen varrelta maan eteläosassa.

Ruokkikaa Nälkäiset ry on lähettänyt ylimääräisen avustuserän tulvan uhrien hätämajoitusta varten. Kodittomiksi jääneille, köyhille ihmisille toimitetaan apua yhteistyöjärjestö Fjala e Fetesin kautta. Vapaaehtoiset tekevät pitkää työpäivää vastaanottokeskuksena toimivassa kirkossa jakaen ruokaa, vaatteita, patjoja ja huopia. Järjestön hallitukseen kuuluva lääkäri tarkastaa evakuoidut ilmaiseksi.
Hän kertoo tilanteesta näin:

- Fierin, Vloran, Permetin ja Gjirokastran kaupungit  ovat kärsineet tulvista eniten. Sähköt ovat olleet poikki, ja sairaaloissa on joudutu turvautumaan aggregaatteihin.
Monet ihmiset ovat menettäneet koko omaisuutensa: talonsa, kotieläimensä, ruokavarastonsa... Heidän joukossaan on myös sairaita vanhuksia, jotka tarvitsevat kipeästi lääkkeitä. Niitä meillä ole.
Kaikesta on pulaa. Olemme valtavien haasteiden edessä auttaessamme näitä ihmisiä normaaliin elämään.

Voit osallistua auttamiseen lahjoittamalla Ruokkikaa Nälkäiset ry:n avustustilille:  FI3380001002037233, viite 4242, viesti ALBANIA
Pienikin summa on tärkeä. 10 eurolla saadaan hankittua esim. kolme huopaa tai patja, 20 eurolla talvitakki lapselle ja 50 eurolla lämpöpatteri.
Lämmin kiitos lahjastasi! 

Ruokkikaa Nälkäiset

Aikaisempia kirjoituksia

Ruokkikaa Nälkäiset

Ruokkikaa Nälkäiset ry on suomalainen avustusjärjestö, jolla on pitkä kokemus avustustyöstä katastrofi- ja konfliktialueilla eri puolilla maailmaa.

Toimimme kristilliseltä arvopohjalta useissa Afrikan ja Aasian maissa sekä Euroopan köyhillä alueilla. Apu toimitetaan perille ilman välikäsiä, joten kustannukset pysyvät pieninä.

Uusimmat mielipiteet