Tampereen Taekwon-Do seura

Tule mukaan Taekwon-Don alkeiskurssille

Tampereen Taekwon-Do seura

Aikaisempia kirjoituksia

Tampereen Taekwon-Do seura

Tampereen Taekwon-Do seura ry on perustettu vuonna 1979. Seurassa harjoittelee aktiivisesti yli 100 harrastajaa ja harjoittelupaikkana toimivat Nääshallin liikuntatilat (Näsijärvekatu 8). Seura on Suomen ITF Taekwon-Do ry:n jäsenseura.


Seura järjestää jäsenistölleen harjoituksia läpi vuoden 6-10 kertaa viikossa. Eri harjoitusryhmät on jaettu iän ja osaamistason (vyöarvon) mukaan. Lisäksi seura järjestää uusille harrastajille alkeiskursseja keväisin, kesäisin ja syksyisin. Harjoitusten vetäjinä toimivat pääasiassa seuran mustat vyöt. Seuran pääopettajan tehtäviä hoitavat kansainvälisen opettaja-asteen suorittaneet opettajat.


Seura on yksi lajin aktiivisimmista tapahtumien järjestäjistä ja seura järjestääkin vuosittain 2-3 kilpailua ja saman verran leirejä kaikille Suomen harrastajille. Lisäksi seura kutsuu parin vuoden välein kansainvälisiä opettajia vetämään seminaareja. Seurassa kannustetaan kilpailutoimintaan ja harrastajat ovat menestyneet myös maajoukkuetasolla. Seurassa on useampiakin EM- ja MM-mitalisteja.

Tervetuloa tutustumaan uuteen lajiin!

http://www.taekwondo-tre.fi

Uusimmat mielipiteet