Ruokkikaa Nälkäiset

Sinä voit pelastaa ainakin yhden

Ruokkikaa Nälkäiset ry

Syyrian lapset ovat yli kolme vuotta jatkuneen, yhteiskuntaa raunioittavan kriisin herkimpiä uhreja.YK:n arvion mukaan yli 2 miljoonaa lasta ei ole voinut jatkaa koulunkäyntiä konfliktin aikana.

Perheiden kurjuudessa lapsia uhkaavat lapsityö, varhaiset avioliitot, värväys asevoimiin ja ihmiskauppa. Kymmeniä tuhansia syyrialaislapsia on joutunut pakenemaan naapurimaihin ilman vanhempiaan.
Aineellisen avun lisäksi he tarvitsevat paljon henkistä tukea selviytyäkseen.

Ruokkikaa Nälkäiset auttaa Syyrian pakolaislapsia ja heidän perheitään libanonilaisen yhteistyöjärjestön kautta. Libanoniin paenneille lapsille kontaktiseurakuntamme tarjoaa myös kodinomaisen ympäristön
ja turvallisen sylin. Syyriaan sodan jalkoihin jääneitä lapsia autetaan jakamalla perheille elämän perustarvikkeita Aleppon ja Afrinin kaupungeissa. Kutsumme sinut mukaan tähän työhön.

Pienelläkin lahjoituksella on suuri merkitys. 10 eurolla voidaan esimerkiksi hankkia Libanonissa viikon ruoat pakolaisperheelle. 20 eurolla tarjoat pakolaislapselle patjan ja huovan tai lääkärissäkäynnin ja lääkkeet.


Lue lisää työstämme
http://www.ruokkikaanalkaiset.fi/

ja käy tykkäämässä FB-sivustamme
https://fi-fi.facebook.com/ruokkikaa.nalkaiset

Ruokkikaa Nälkäiset

Aikaisempia kirjoituksia

Ruokkikaa Nälkäiset

Ruokkikaa Nälkäiset ry on suomalainen avustusjärjestö, jolla on pitkä kokemus avustustyöstä katastrofi- ja konfliktialueilla eri puolilla maailmaa.

Toimimme kristilliseltä arvopohjalta useissa Afrikan ja Aasian maissa sekä Euroopan köyhillä alueilla. Apu toimitetaan perille ilman välikäsiä, joten kustannukset pysyvät pieninä.

Uusimmat mielipiteet