Styntty Channel

Ilves ja Haka kohtaavat jalkapallokesän huippuottelussa ensi keskiviikkona

Ilves-FC Haka ke 28.5. klo 18.30 Tammelassa

Ilves

On aika vuoden kiimaisimman ottelun. Ilves ja FC Haka kohtaava miesten Ykkösen ottelussa Pirkanmaan derbyssä. Klassikoksikin tätä ottelua kuvataan ja näiden kahden kohtaaminen herättää varmasti tunteita koko Pirkanmaan futisihmisissä.

Hommaa lippusi ajoissa, sillä tänä vuonna ottelu myydään loppuun (5000).

Ennakkoliput tähän Pirkanmaan derbyyn ja todelliseen klassikkoon ovat nyt myynnissä Ilveksen toimistolla osoitteessa Rieväkatu 2. Toimistomme on auki arkisin kello 09-16. Tervetuloa hakemaan lippu (10€/8€) ennakkoon ja näin varmistat paikkasi Ykkösen huippuottelussa.

Ilves - FC Haka ke 28.5. klo 18:30 Tammelan stadionilla.

Ilveksen Matti Jokisen fanipaitaan sonnustautunut noin 25-vuotias 180 senttinen ja Ilveksen uutta hienoa lippistä päässään pitänyt kannattaja pyrki Tammelan stadionille lukituista porteista sisään keskiviikkoiltapäivänä. Silminnäkijöiden mukaan mieshenkilö purki turhautumistaan stadionin porttiin potkaisemalla vahvarakenteista aitaa, luultavasti vain satuttaen oman jalkansa.

Spekulointi henkilön riehumisen motiiveista romanttisen jalkapallopyhätön läheisyydessä käy kiivaana. Tammelan torin huhujen mukaan lähestyvä Ilves-Haka-ottelu on saanut tamperelaisen jalkapalloväen sekaisin jalkapallohuumasta.

Tämä video paljastaa pöyristyttävän käytöksen yksityiskohtaisesti.

Katso minkälaiset tunnelmat vuoden takaisessa ottelussa Ilves-Haka oli.

Tule otteluun. Ilveksen ottelutapahtumaan panostetaan.

 

Styntty Channel

Aikaisempia kirjoituksia

Styntty Channel

Uusimmat mielipiteet