Tampereen Akateemiset Naiset

Lahden Muotoiluinstituutti kiinnosti Tampereen Akateemisia Naisia

Oppilas työssä

Hely Raivola

Tampereen Akateemiset Naiset ry:n kevätretki suuntautui tänä vuonna Lahteen, jossa tutustuimme Lahden ammatti­korkea­koulun Muotoilu­instituuttiin. Kansain­välisestikin tunnettu, laadukasta opetusta tarjoava Muotoilu­instituutti kiinnosti monia, ja toukokuun 7. päivänä järjestetylle retkelle osallistui lähes kaksikymmentä henkeä.

Lahdessa meidät toivottivat tervetulleiksi Tanryn puheenjohtaja, Lahden ammatti­korkea­koulun vararehtori Helena Karento, Muotoilu­instituutin koulutus­päällikkö KM Tuija Liljander ja muotoilun koulutus­vastaava, lehtori Essi Pullinen.

Helena Karento kertoi aluksi yleisesti Lahden ammatti­korkea­koulusta ja Tuija Liljander Muotoilu­instituutista. Essi Pullinen esitteli koru­muotoilun koulutusta, ja pääsimme myös tutustumaan korumuotoilun työtiloihin sekä seuraamaan opiskelijoiden työskentelyä. Kahvitarjoilun jälkeen meillä oli myös mahdollisuus ostaa opiskelijoiden suunnittelemia ja valmistamia koruja pop up -kaupasta. Aika moni retkelle osallistunut lähtikin kotimatkalle uniikkikoru mukanaan.

Aino Penttilä

Tampereen Akateemiset Naiset

Aikaisempia kirjoituksia

Tampereen Akateemiset Naiset

Tampereen Akateemiset Naiset ry saattaa eri-ikäiset ja eri aloille valmistuneet naiset kohtaamaan toisensa. Vuonna 1949 perustetussa ja nyt maan kolmanneksi suurimmassa akateemisten naisten yhdistyksessä on runsas 90 jäsentä.

Yhdistyksen keskeinen toiminta on kuukausittaisissa jäsentapaamisissa ja teemana on tänäkin vuonna akateemisten naisten muuttunut toimintaympäristö ja uralla eteneminen.

Katso lisää http://tampereenakateemisetnaiset.fi/

Uusimmat mielipiteet