Rock City

Näin Savo pelastaa suomirockin!

Jukka Ruostila piiskaa rokkikansaa Tampereella perjantaina.

Jukka Ruostila & Kaaoksen Ystävät tuo rockin takaisin suomirockiin.

Jukka Ruostila & Kaaoksen Ystävät kuulostaa bändiltä, jolla on mahdollisuuksia menestyä. Grungen, vaihtoehtorockin ja alankomaisen härmäsoundin yhdistävä yhtye esiintyy Klubilla perjantaina.

– Me laitetaan juhlat pystyyn ja tarjoillaan Ylpölle & Ihmisille polttavan kuuma stage, maestro Ruostila lupaa, ja jatkaa.

– Jukka Ruostila & Kaaoksen Ystävät tuo rockin takaisin suomirockiin.

– Lavalla tullaan näkemään aitoa energiaa ja arvaamattomuutta. Tähän mennessä bändi ei ole jättänyt yleisöään kylmäksi kertaakaan.

Bändin kaksi julkaistua pikkulevyä ovat saaneet innostuneen vastaanoton. Kaaoksen Ystävillä on jo keikkamyynti kunnossa. Seuraavaksi on lupa odottaa levytyssopimusta.

– Keskusteluja on käynnissä, mutta näillä ei ole syytä revitellä ennen kuin olemme maalissa, Ruostila jarruttelee.

– Luonnollisesti toivomme, että musiikkimme tavoittaa mahdollisimman monta korvaparia. Vuosi 2012 tulee joka tapauksessa olemaan näillä näkymin kiireinen: paljon keikkoja ja mahdollisen tulevan pitkäsoiton työstämistä.

Jukka Ruostila & Kaaoksen Ystävät on juuriltaan vahvasti savolainen kopla. Laulaja itse on kotoisin Rautalammilta, Sisä-Savosta.

– Sikäläinen pohjavesi on hieman likaista, mutta erittäin virkistävää ja nautinnollista. Ehkä jostain sienirihmastoista mukaan on liuennut jotain erikoisia hämmentäviä ainesosia...

Jukka Ruostila & Kaaoksen Ystävät Klubilla 24.2.kaaoksenystavat.bandcamp.com

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Rock City

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat