Persu-aktiivi: Haavisto kätteli, Soini istui Hesburgerissa

Perussuomalaisiin pettynyt Jari Rajasalo nappasi puolueen pinssinkin pois takistaan.

Jari Niemelä

Perussuomalaisten eduskuntavaalien jälkeinen menestyshumala on muuttunut presidentinvaalien pettymyksen jälkeen rankaksi krapulaksi.

Tamperelainen persuaktiivi Jari Rajasalo ennustaa, että vaalien jälkipyykkiä pesevillä Pirkanmaan perussuomalaisilla on edessään rankka kevät, jossa ei säästellä edes koskemattomana pidettyä puoluejohtaja Timo Soinia.

– Minulla on suoraan sanottuna paskan maku suussa. Puolueesta on tullut byrokraattinen ja keskusjohtoinen. Kenttä on jätetty täysin yksin.

Rajasalo ilmoitti loppuviikolla, että hän jättää kaikki luottamustehtävät puolueessa. Tamperelainen on toiminut muun muassa puoleen piirihallituksen varajäsenenä.

Hän korostaa, ettei ole tällä hetkellä ainoa pirkanmaalainen perussuomalaisaktiivi, joka pohtii koko homman mielekkyyttä.

Piirisihteeri Terhi Kiemunki kiistää joukkopaon.

– Tämä tulee nyt yllätyksenä. Yhtäkään eroilmoitusta ei ole minulle tullut. Tunnen Tampereen ja Pirkanmaan väkemme oikein hyvin, ja aktiivit ovat edelleen mukana, kommentoi Kiemunki.

– Eduskuntavaalien jälkeen on toimintaan tullut paljon uutta väkeä. Voittajan kyytiin on helppo tulla. Jos tässä porukassa jotakuta presidentinvaalitulos lannistaa, ymmärrän, että sieltä saattaa joku livetä pois.

Rajasalon mukaan ajatus perussuomalaisten pirkanmaalaisesta kenttäväestä on lähinnä vitsi. Toimintaa pyörittää 4–5 aktiivia, jotka maksoivat vaalikansan kahvituksiakin omasta pussistaan.

Rajasalo valittaa, että hän ja muutama muu aktiivi teki vaalikopilla 12-tuntisia työpäiviä, kun vapaaehtoisia ei muuten riittänyt. Miestä sieppaa se, ettei presidenttiehdokas Timo Soini käynyt vaalityöntekijöitä tapamaassa, vaikka Keskustorilla olikin.

– Hän istui vastapäätä Hesburgerissa. Pekka Haavisto sentään kävi kättelemässä ja kiittämässä meitä Soinin puolesta, kun hän kävi naapurikopilla.

Rajasalo toivoo, että Soinille löytyisi nopeasti uskottava vastavoima puolueesta, ettei koko puolue kaatuisi tämän mukana.

Kommentit

Muistettakoon että Isä Timo lomaili Azoreilla koko kenttäväen puolesta. Aivan kuten Jeesuskin aikoinaan kuoli ihmisten puolesta. Olkaa siis tyytyväisiä ja lopettakaa tyhjän narina.

Missä puoluetukiaismiljoonat?

Mikäli perussuomalaiset puolueena hajoaisi, miten se turhautuminen purkautuisi, joka viime eduskuntavaaleissa kävi ilmi? Nyt sillä turhautumisella on purkautumiskanavana perussuomalainen puolue. Jos tämä momentti häviää puoluekentästä ja tälle ryhmälle, joka perussuomalaisia arvoja kannattaa, ei löydy uutta "kotia" niin onko pelkona kentis väkivalan ja muun häiriökäyttäytymisen lisääntyminen? Täytyy kyllä myöntää, että itsekin olen hieman pettynyt perussuomalaisten "munattomuuteen" ja saamattomuuteen sekä epäasiallisiin lausuntoihin tiettyjen puolueen mätäpaiseiden osalta. Jonkinlainen ryhtiliike on tehtävä taikka hajoaminen on todellinen uhkakuva ja sillä saattaa olla arvaamattomat seuraukset. Syntyykö kaksi eri ryhmää, toinen radikaali siipi, joka ei kaihda keinoja päämäärissään ja toinen maltillinen, joka etenee diplomaattisesti? Kuitenkin takana on melko massiivinen kansanryhmä, joka odottaa tekoja sanojen tilalle ja jos perussuomalaisista tai muista puolueista ei ole näitä tekoja tekemään niin kenen ryhmään nämä ihmiset siirtyvät?

Harri Virtanen

Erosin Perussuomalaisista pari vuotta sitten, kun lupauksista huolimatta en saanut vastausta siihen, että onko perustuslain ja ihmisoikeussopimusten mukaista jättää työtön työnhakija kokonaan ilman peruspäivärahaa - tilanteessa kun vaimo on työssä. En saanut vastausta vaikka useaan kertaan sitä vaadin.

Verhoilija

No niin kauan kun puolison tuet vaikuttavat toimeentuloon, niin tottahan toki noin voi käydä. Esimerkiksi appeni saa työttömänä alle 200 euroa "köyhänavustusta", koska anoppi on velvollinen kustantamaan palkastaan hänetkin - perheen tulot siis lasketaan yhteen, miinus toimeentuloraja = oletko vai etkö ole oikeutettu tukiin.

Inhimillistähän tuo ei ole, mutta Suomen lakien mukaista kuitenkin, eikä ihmisoikeussopimukset tietenkään vaadi laskennallisesti toimeentulevan perheen tukemista verovaroin.

En ymärrä miksi tuo olisi syy lähteä yhtään mistään puolueesta, joten tulkitsen sinut trolliksi.

T465

Keskusjohtoisuuden aika on ohi. Se pitäisi muistaa Neuvosto-Harhasta ja Brysselin tohinoista. Laskun maksat sinä.

Sama persuissa. Päätösvaltaa maakuntiin ehdokasasetteluissa ja jäsenyyksissä.

Modesty Blaise

Terminaattori

Vaikka kansanedustajat tekevät hyvää työtä, vie aikansa oppia politikoimaan isoissa ympyröissä. Annetaan sinne myös työrauhaa. Soinin olisi syytä ymmärtää, että iso puolue vaatii myös kasvunsa verran vähintään kentälle voimavaroja. Nopea kasvu ei ole helppo hallittava yrityksessä eikä puolueessa.

arvon mekin ansaitsemme

Voi hellanlettas, tuliko itkupissa nyt kun Soini ei huomannut käydä moikkaamassa? Aikuinen mies saakeli, mene nyt vaikka vihreisiin kun niin miehen "kättelyä" kaipaat!

Piirivartija G4S

No voi hyvänen aika, jos on yksi kenttäporukan henkilö jäänyt kättelemättä.
Tuosta varmaan kannattaa valittaa oikein lehdistölle.
Eikö tätä vääryyttä saada televisioon millään?

Voi Voi

Yhtä kenttäporukan jäsentä? ketäs muuta Soini kävi tervehtimässä vaalikopillaan SINUA kenties joka et edes uskalla esiintyä omalla nimelläsi, kun ei totuuden mukaisesti edes näyttäytynyt "kopillaan" tervehtimässä KANSAA
Tamä ON tosi jos joku muuta väittää todistakoon sen.
Eli nyt ei puhuta yksilöstä vaan yhteisöstä joka Soinia äännesti

Jari Juhani Rajasalo

Yhtä kenttäporukan jäsentä? ketäs muuta Soini kävi tervehtimässä vaalikopillaan SINUA kenties joka et edes uskalla esiintyä omalla nimelläsi, kun ei totuuden mukaisesti edes näyttäytynyt "kopillaan" tervehtimässä KANSAA
Tamä ON tosi jos joku muuta väittää todistakoon sen.
Eli nyt ei puhuta yksilöstä vaan yhteisöstä joka Soinia äännesti

Jari Juhani Rajasalo

Perussuomalaiset ovat erittäin hajanainen ryhmä ja heidän julkinen käyttäytymisensä ei todellakaan ole osoittanut minkäänlaista yhteistä aatetaustaa, eikä ansainnut kunnioitusta. Vai mitä?

Turha porata, jos idoli ei nyt kätellyt. Siitäkö se kannatus on kiinni?

Jos haluaa vaikuttaa maamme asioihin, ei tule vaatia erityiskohtelua. Se vaatii tosiaan omaa uhrautumista. Miettikää miten politiikkaa on muutettu. Ei se ole hauskaa ja kivaa ja palkitsemista vaikka johtajan kättelyllä. Jos siitä on mieli hyvä, sehän halvaksi tulisi. Ja halpaa onkin.

Soini on taitava poliitikko, ei epäilystä, mutta puolue on lähinnä sekalainen joukko resupekkoja. Kuten tämäkin marisija.

Harkintaa

Eikö se nyt mene millään joillekin jakeluun että kyse ei ole yksittäisestä henkilö kunniasta vaan Kansalaisten kunniottamisesta, resupekka ja marisijakin mutta Suomen kansalainen.
Oletko sinä?

Jari Juhani Rajasalo

Sinun asiasihan se toki on, mutta tuskin kannattaa tehdä itsestään yhtään enemmän pelleä enää.

Julkisuutta sinä olet kerjännyt ja nyt pettynyt tulokseen.

Harkintaa

Sitä paitsi Perussuomalaiset ovat tiivis yhteisö jota en jäsenistön osalta lähde milläänlailla kyseenalaistamaan koska joka ei kykene toimimaan enään jäsenenä toivon myös muiden Perussuomalaisten kunniottavan päätöstä ja esim. Terhi Kiemungin koen joutuneen suhteettoman taakan kantajaksi puolueensa osalta.
Kannan kyllä vastuuni sanoistani ja eroan tehtävistäni 31.1.2012.

Jari Juhani Rajasalo

Tässä on nyt helppo tarttua johonkin kättelyyn konkreettisena käsitteenä, eiköhän tässä ole takana suurempi, eli symbolinen merkitys, kyllä kovaa työtä tehnyttä kenttäväkeä tulee arvostaa vaikkei hommat ihan 100% putkeen aina menisikään. Tämä koskee puoluetoiminnan lisäksi yhtä hyvin yritystoimintaa jossa johdon virheet nykyään yhä useammin sysätään kenttäväen (työntekiöiden) niskaan!
Kuulun myös mariseviin resupekkoihin kuten n3000 000 Suomalaista kohtalotoveria. Olisiko siis aika alkaa toimimaan. Kannatusta selvästi on mutta onko rohkeutta?
Uskon että takuulla on kun saadaan tarpeeksi kovaa rautaa keulille.
Sanotaan asiat niinkun ne on ja tehdään mitä tarvitaan kenenkään persettä nuolemati kuten Rajasalo tässä tekee.
Katsotaan oikeasti peiliin vielä kerran ennen kun aletaan morkata niitä harvoja jotka vielä uskaltaa tässä maassa suoraan asioita sanoa!

Koiranomistaja Kalkusta.

Toisten haukkuminen on maan tapa. PS-puolueen byrokratisoituminen ja johdon kerrostumisen korostuminen on valitettavaa, mutta välttämätöntä kasvavassa puolueessa. ymmärrän että Rajasaloa ärsyttää asioiden monimutkaistuminen.

Media ja muiden puolueiden huutelijat yrittävät kovasti esiintyä pettyneinä PS-kannattajina ja syyttää puoluetta vastuuttomuudesta. Tähän peliin ei kumminkaan kannata mennä mukaan vaan jättää huutelijat omaan arvoonsa. Seuraavissa kunnallisvaaleissa tarvitaan jälleen yhteistä ääntä ja osoitusta, että emme hyväksy hallituksen toimia ja EU-linjaa.

Soinilla, kuten muillakin puolueen johdossa on vasta ura alussa ja paljon opittavaa suuren puolueen johtamisesta. Pyydän kärsivällisyyttä.

Anonyymi

Perussuomalaiset halveksuvat olemassaolollaan koko suomen kansaa: sisällötön puolueohjelma yhdistettynä lukuisiin petetyttyihin puheisiin kertoo kaiken.
Puoluetuet kelpaavat Soinin roskajoukolle, joka mm. työllistää raiskaaja Matti Putkosen. Vaan pyydäpä tältä porukaltya vastuunkantoa. Niin, ei löydy osaamista.

Ei huijattavissa

Koska toivon Suomelle ja suomalaisille pelkkään hyvää, toivon Persujen ja kaikkien tämän kaltaisten ilmiöiden poistuvan kartalta. Ehkä jo syksyn kunnallisvaaleissa saamme sanoa: sen pituinen se.

Ilkka Ora

Kokoomus ei tätä maata pelasta, ei vaikka miten toivoisit. Perikato odottaa jos joku ei heidän hommilleen stoppia laita. Demareiden kyvyttömyys ja ahneus on nähty jo ajat sitten. Tähän kansa sanoi mielipiteensä Lipposen äänimäärässä. Tyytymättömyys hallituspoliitikkoihin kasvaa koko ajan. Minusta on vaan hyvä että PS-puolueesta lähtee kaikki yksinkertaiset pyrkyrit pois.

Jytkyn voi pysäyttää vain Väyrynen kepun puoluejohtajana. Tämä taas ei tapahdu mikäli 16/20 kepun piirijohtajaa ei yhtäkkiä panna vaihtoon. Tosin sekään ei ole poissuljettua - niin tyytymätöntä on kepun kenttäväki tällä hetkellä johdon edesottamuksiin.

Anonyymi

Kyllä on saatu jutun aihetta yhdestä kättelemättömyydestä. Ei voi sanoa kuin että mitä pikkusieluista porukkaa kaikki.
Ja tää heppu joka tämän lietsonnan aloitti, niin jos tämä oli elämäsi pahimpia pettymyksiä, niin alunperinkin olet ollut väärässä puolueessa.

ap.

Vuosi takana ja "kaikki tänne mulle heti" mentaliteetti ei taaskaan tuonut tulosta.
Näin pitkäjänteinen kaveri varmasti perustaa oman puolueen ja jaksaa tehdä vuosikaupalla töitä sen eteen...

Kiva homma, että jaksoit tehdä töitä mutta älä sen vuoksi pidä itseäsi korvaamattomana. Ei tulos kovin kummoinen ollut, jos katselet Tampereen äänisaalista presidentin vaaleissa. Syytellään muita mutta ei huomata omia puutteita.

Veikko Jokinen

Voi voi persuja! Iso paha setä Soini ei tullut kättelemään,kannattaisi palata sinunkin takaisin arkeen ja aloittaa taas oikeat työt!

käämijä nääs

Kiitokset "käämijälle" kommentista, olet aivan oikeassa NYT aloitetaan oikeat työt oikeassa puolueessa jotta sinunkin sorvisi olisi myös jatkossa turvattu.

Jari Juhani Rajasalo

Kuvittelevatko "piirivartija" ja "voi voi" tosissaan että Rajasalo on kiitoksen kipeä henkilökohtaisella tasolla?Kansalaisia ja Soinin kannattajia seisoskeli vaalikopin liepeillä odotellen idoliaan,minä muiden mukana,herra Helsingin herra ei vain vaivautunut rahvaan pariin ja miksi olisikaan,eihän meistä reupekoista ja marisijoista voi enää hyötyä,resitentin ruunu meni sivu suun,paskaa porukkaa kun ei osata äänestää.

Juupeli

Joo,luulisi yksinkertaisemmallakin järjenjuoksulla käsittävän kuinka noloon asemaan persujen kenttäväki tilanteessa joutui,ei heistä kukaan odottanut kieli pitkällä pyhän käden kosketusta ja kiitosten vyöryä.Mieli myrtyi paikalla olleiden tyhjää odottaneiden äänestäjien puolesta,saattoipa Rajasalon lisäksi jollekin muullekin jäädä hommasta paskan maku suuhun.

Perässä tullaan

T465 nimesi minut Trolliksi. Mikäpä siinä tuli tuonkin sanan merkitys selvitettyä, hyvä ettei trulliksi. Perustuslain uusinnassa, oli hallituksen esitys, että yhtään ryhmää ihmisistä ei saa jättää perusturvan ulkopuolelle.Työttömänä jäin kuitenkin nolla €:n perusturvaan, koska vaimo oli työssä. Katson vieläkin, että menettely ei ole
oikein.

Verhoilija

Totta, esim ulosottovirasto ei kunnioita millään lailla Suomen LAIN määräämää sosiaali ohjetta vaan on kaksi eri instanssia olemassa tämän lain tiimoilta USKOMATONTA.
Esimerkiksi jos ulosotoa menee enemmän kuin saisit sosiaalimintoimesta käteesi niin sanotaan mene sosiaalivirastoon hakemaan eroitus.
Siis sosiaalitoimi joutuu maksamaan muutenkin surkeista määrärahoistaan vielä ihmisten ulosottovelkoja.

Jari Rajasalo Suomen Keskusta Rp:n Tampereen py.n Hallituksen pj

Jari Rajasalo Suomen Keskusta Rp:n Tampereen py.n Hallituks

Suonmen Keskusta 17.7%
Perussuomalaiset 16.1%

Eli kevättä kohti voittajan kyydissä
T:Jari Rajasalo Tampereen keskusta pj

On muutoksen aika

Persut opettaa nuorison "ryyppään" .
Pirkanmaan perussuomalaisten nuorten pub-illat
28.04.2012
parittomien viikkojen lauantaina klo 17 eteenpäin. Paikkana Pub Kahdet Kasvot (Kauppakatu 14, Tampere). Yleensä pubin alakerrassa on juomien nautiskelun lisäksi myös vapaamuotoista keskustelua polttavista aiheista.

Tulevat pub-illat:

14.4.2012
28.4.2012
12.5.2012
26.5.2012

Jos et ensimmäisiin jäseniltoihin pääse, ei hätää, voit hypätä
kelkkaan milloin tahansa. Jos sinulla on kehitysideaa tulevan
toiminnan suhteen, ota rohkeasti yhteyttä, sillä kaipaamme juuri sinun
ehdotustasi! Pyrimme informoimaan tulevista tapahtumista kuukausittain
sähköpostilla.

Pirkanmaan PS-nuorten hallituksen puolesta,

Tony Leppäkoski
Pirkanmaan Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja
GSM 0503658855
[email protected]

Tässäkö nuorisolle tulevaisuus?

Voi kuule, itse olen istunut iltaa vaikka minkämoisessa paikassa juomatta. Ei siellä kukaan juomaan käske ja paikoissa on aina tarjolla myös alkoholiton vaihtoehto. Sivistynyt juominen keskustelun ohessa on myös eri asia kuin "ryyppääminen". :)

valintoja

Pirkanmaan perussuomalaisten nuorten pub-illat
28.04.2012
parittomien viikkojen lauantaina klo 17 eteenpäin. Paikkana Pub Kahdet Kasvot (Kauppakatu 14, Tampere). Yleensä pubin alakerrassa on juomien nautiskelun lisäksi myös vapaamuotoista keskustelua polttavista aiheista.

Tulevat pub-illat:

14.4.2012
28.4.2012
12.5.2012
26.5.2012

Jos et ensimmäisiin jäseniltoihin pääse, ei hätää, voit hypätä
kelkkaan milloin tahansa. Jos sinulla on kehitysideaa tulevan
toiminnan suhteen, ota rohkeasti yhteyttä, sillä kaipaamme juuri sinun
ehdotustasi! Pyrimme informoimaan tulevista tapahtumista kuukausittain
sähköpostilla.

Pirkanmaan PS-nuorten hallituksen puolesta,

Tony Leppäkoski
Pirkanmaan Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja
GSM 0503658855
[email protected]

PS. Antoi nuorille 15000 e Kokoomus 500000e?