Paikalliset

Torstaina lähtee Tampereelta maailmalle ensimmäinen Karanteenikahvi – "Se on hyvin kahvin makuista"

Mitäs sanot tällaisesta tamperelaisesta tuotteesta?

Tampereen Paahtimo

Erityiset ajat vaativat myös erityisiä kahveja. Tätä mieltä oli Tampereen Paahtimon Hannamari Rinkinen, joka yhteistyössä muutaman muun yrittäjän kanssa sai aikaan kahvituotteen, joka kantaa nimeä Karanteenikahvi.

– Idea sai alkunsa viime viikolla maailmantilanteesta. Koskilinnan kahvikaupan Minna soitti perjantaina ja kysyi kuulumiset. Totesimme että tilanne on nyt aika huono, ja jotain pitäisi keksiä, Rinkinen kertoo.

– Halusin nimenomaan ajankuvakahvin. Tärkeää että noudatetaan annettuja ohjeistuksia ja otetaan asia vakavasti, ja tehdään voitavamme että ihmisten elämänilo pysyy hyvällä tasolla, hän jatkaa.

Kun idea oli selvillä perjantaina, jatkui tuotteen suunnittelu.

– Pikkumusteen yrittäjään otin yhteyttä visuaalisuudesta, ja viikonlopun aikana pakettiin olivat jo grafiikatkin valmiina.

– Halusin, ettei tuotteesta tule värimaailman osalta kauhean aggressiivinen. Halusin myös, että kaikkien yrittäjien logot mukana. Kahvi on täysin käsityötä, Rinkinen huomauttaa.

Miltä sitten varsinainen kahvi maistuu?

– Karanteenikahvi on hyvin kahvin makuista, on pehmeä, kiva ja keskipaahtoinen. Se on täyteläisen pehmeä on. Se on valmis, enää tarrat puuttuvat. Torstaina lähtee ensimmäinen pussi maailmalle, Rinkinen kertoo.

Palaute ei jännitä.

– Maanantaina vielä jännitti toki, ajattelin että miettiikö joku että nyt halutaan hyödyntää maailmantilannetta vääriin tarkoituksiin. Ensimmäiset palautteet ovat olleet jo erittäin myönteisiä.

– Toivoisin että palaute on ymmärtävää. Yrittäjät haluavat pysyä hengissä, ja tämä jää muistoksi tästä ajasta.

Karanteenikahvia saa Tampereen Paahtimon ja Koskilinnan Kahvikaupan kautta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ex-kiekkoilija Pasi Petriläinen elää haasteiden aikaa tamperelaiskahvilassa – IS: "Kysy itseltäsi, oletko negatiivinen myrkyttäjä vai positiivinen tsemppari"25.3.2020 15.20
Tamperelainen pienpaahtimo haluaa kahvisuositukset ravintoloihin – "Henkilökuntaa voisi kouluttaa suosittelemaan..."19.9.2018 08.55
Paahtimon kahvila joutui remontin vuoksi umpikujaan8.3.2013 22.31

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat