Paikalliset

Ex-kiekkoilija Pasi Petriläinen elää haasteiden aikaa tamperelaiskahvilassa – IS: "Kysy itseltäsi, oletko negatiivinen myrkyttäjä vai positiivinen tsemppari"

Pasi Petriläinen luuti pitkään Ilveksen takalinjoilla. Tässä kuvassa mies taistelee kiekosta KalPan Jarkko Kauvosaaren kanssa. Taustalla Raipe itse.

Juha Poutanen/ESM:n arkisto

Korven Rane sanoi mulle aikanaan, että kysy Passo joka aamu itseltäsi, oletko negatiivinen myrkyttäjä vai positiivinen tsemppari. Vaikka valinta voi kuulostaa selvältä, kieltämättä näinä aikoina on joutunut välillä kysymään, kun on pieniä lapsia ja yritys hoidettavana.

Näin pohtii Ilta-Sanomien haastattelema tamperelaisyrittäjä, entinen jääkiekkoilija Pasi Petriläinen, joka on vuosien alla ollut yrittäjänä Pyynikintorin Lihassa ja Kahvissa.

Ravintoloiden sulkemispäätöksestä huolimatta Petriläinen haluaa, että yritys pystyisi toimimaan myös haastavassa tilanteessa.

– Meillä on esimerkiksi asiakkaita, joilla on vaara pudota turvaverkon ulkopuolelle, kuten iäkkäitä henkilöitä jotka eivät ole kotihoidon piirissä ja joiden liikkuminen pidemmäs kaupoille voi olla hankalaa. He löytävät meiltä peruselintarvikkeita, Petriläinen kuvailee Ilta-Sanomille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat