Paikalliset

Ravintola Periscope alkaa myydä nyt karanteeniboksia, sisältää seitsemän kiloa ruokaa – "Lihapullia, keittoja, patoja, muussia..."

Arto Rastaan Periscope alkaa nyt myydä arkiruokaa kotiinkuljetettavaksi ja noudettavaksi perheille.

Pekka Ruissalo/Tamperelaisen arkisto

Arto Rastaan Kauppakeskus Ratinassa luotsaama Ravintola Periscope vastaa nyt poikkeusoloihin erillisellä karanteeniboksilla. Kyseessä on noin seitsemän kiloa ruokaa sisältävä laatikko perusruokia, joka on joko noudettavissa Periscopesta tai se tuodaan kotiin.

Ruokalähetykset alkavat perjantaina. Yksi boksi sisältää noin seitsemän kiloa ruokaa ja sen hinta toimitettuna kotiovelle on 80 euroa ja noudettuna 70 euroa.

– Ajatuksena on myydä kotiruoka tyylisiä, kohtuuhintaisia ja lapsillekin sopivia ruokia helpottamaan ihmisten arkea poikkeusolojen vallitessa. Lihapullia, keittoja, patoja, muussia, kermaperunoita ilman suurempia koukeroita, mutta rakkaudella ja ammattitaidolla valmistettuna, Rastas kertoo julkisuuteen toimittamassaan tiedotteessa.

Karanteeniboksit sisältävät sekä kylmänä että lämpimänä nautittavia ruokia ja ne ovat pakattu hygieenisiin tyhjiöpakkauksiin. Mukana tulee myös tuoteseloste ja tarjoiluohje.

– Vaalimme korkeaa hygieniaa valmistuksessa ja siitä syystä päädyimme suunnittelemaan sellaiset ruuat, jotka ovat mahdollisia pakata, kuljettaa ja jopa valmistaa suoraan vakuumipusseissa. Tämä pakkausmenetelmä vie myös vähän jääkaappitilaa kodeissa ja ruuan säilyvyys on hapettomassa pakkauksissa taattu, Arto Rastas toteaa.

Boksien tilaaminen ja maksaminen onnistuu Table Online -palvelun kautta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Arto Rastas puuhaa nyt Periscopeen näkyvää laajennusta – "Puhuvat, että on Skandinavian suurin kattoterassi", katso kuva21.2.2020 20.00
Arto Rastaan Periscopesta katkesivat sähköt Ratinassa kesken perjantai-illan, ravintoloitsija lataa täyslaidallisen - "Kukaan ei tiedä mistään mitään"27.4.2018 22.55

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat