Paikalliset

Kumpi tekee paluun, Loisteputki Neljä vai Neon 2? – Katso itse tästä jutusta

Neon 2 esiintyy Tampere-talossa maaliskuun lopussa.

Sami Puutio

Kummeli esitteli tamperelaiseen makuun istuvan Loisteputki Neljä -yhtyeen ja sen Airamin veljekset vuonna 1993, mutta vuotta aiemmin suomalaisille markkinoille oli tullut esikuva, varsinaissuomalainen Neon 2, jonka vähintään tosissaan esittämä romanttinen popmusiikki herätti näkemyksiä puolesta ja vastaan.

Nyt Loisteputki Neljä ei tee paluuta Tampere-taloon, mutta Neon 2 kyllä. Yhtye esiintyy Tampereella sunnuntaina 29. maaliskuuta. Mukana on yhtyeen tunnetuimpien hittien lisäksi myös tarinoita: laulaja Jussi Rainio on käsitellyt alkoholismiaan ja mielenterveysongelmiaan avoimesti julkisuudessa.

– Esitämme konsertissa tietysti kaikki suurimmat ja ikimuistoisimmat hittimme, mutta myös joitakin helmiä viime keväänä Maikkarin kanavalla nähdystä Tähdet tähdet –ohjelmasta, jonka Jussi voitti. Kyseessä on biisien voimalla toteutettu läpileikkaus urastamme.

– Ja biisien väleissä me kerromme niiden syntyhistoriasta ja tarinoimme elämästä ja ystävyydestä ja muistelemme vuosien takaisia aikoja, joihin kuuluu niin iloisia kuin surullisiakin muistoja, kitaristi Rami Alanko kertoo konserttikiertueen tiedotteessa.

Yhtyeen konserttisalikiertue käsittää yhteensä 16 keikkaa. Kiertue alkaa Turun Linnateatterista 28. maaliskuuta ja päättyy Järvenpään Järvenpää-taloon 29. huhtikuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat