Paikalliset

Uusi vuosi vaihtui pelottavissa merkeissä, kun nuoren naisen ovella koputettiin teräaseen kanssa – Syyttäjä vaatii kahdelle miehelle sakkorangaistuksia

Pekka Ruissalo

Kihlakunnansyyttäjä Kati Alkula-Kovanen vaatii kahdelle miehelle sakkorangaistuksia kotirauhan rikkomisesta.

Tapaus ajoittuu vuoden viimeiseen päivään ja vuoteen 2018, kun kaksikko meni kolmannen henkilön, nuoren naisen, asunnolle. Heitä oli kielletty menemästä asunnolle. Kiellosta huolimatta kaksikko meni koputtelemaan asunnon ovia ja ikkunoita. Nainen oli havainnut toisella heistä teräaseen mukanaan. Nainen ei ollut avannut ovea, ja oli pyytänyt viestein heitä poistumaan paikalta. Kaksikko ei ollut muilla tavoin pyrkinyt asuntoon sisälle.

Poliisi tavoitti kaksikon henkilöautosta naisen talon pihamaalta tullessaan paikalle. Toinen tekijöistä oli tekohetkellä alle 18-vuotias.

Poliisipartio takavarikoi miesten autosta Mora-puukon. Poliisi hävitti sen vähäarvoisena. Todistusaineistona on olemassa myös hätäpuhelu, joka kesti kahdeksan minuutin ajan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tamperelaisen tärkeimmät ja kiinnostavimmat jutut saa uutiskirjeenä sähköpostiin joka päivä – Näin tilaat!12.5.2018 12.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat