Paikalliset

Komediateatteri pistää nyt Kakkua kerrakseen – Antti Mikkola tekee paluun näyttämölle

Antti Mikkola on Heikki Vanamo Komediateatterin tulevassa ensi-illassa. Pitkän linjan teatterimies tekee paluun näyttelijän nahkoihin seitsemän vuoden tauon jälkeen.

Pekka Ruissalo

Tampereen Komediateatterin kevät esittelee pitkän linjan ohjaajan ja näytelmäntekijän Rauli Jokelinin juhlanäytelmän Kakkua kerrakseen, jossa on luvassa vahvoja farssin piirteitä.

Lavalla nähdään paljon tuttuja kasvoja, muun muassa Antti Mikkola, joka tekee seitsemän vuoden tauon jälkeen paluun näyttelijäksi. Muutama vuosi on kulunut enemmän kirjoittamisen ja ohjaamisen maailmassa.

– Olen sitä mieltä, että ohjaajan pitäisi ehdottomasti aina näytelläkin tasaiseen tahtiin. Ehdottomasti. Tässä näytelmässä esitän apulaispoliisipäällikkö Heikki Vanamoa, joka on erittäin sarjakuvamainen poliisihahmo. Heikillä on kova yritys onnistua erilaisissa asioissa, mutta lopputulos ei ole välttämättä aina sitä mitä olisi haluttu, Mikkola kuvailee.

Näytelmässä on ajankohtaista klangia, sillä se on saanut innoituksensa Jari Aarnion tapauksesta. Kantaesitys on luvassa 23. tammikuuta.

– Vielä ei jännitä. Oikeastaan tässä jännittää melkein eniten se, alkaako jännittää, kuvailee Mikkola odotuksiaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Pete Poskiparta avaa juhlakiertueen Komediateatterissa – Sai saman palkinnon kuin Uri Geller ja Max Maven11.9.2019 17.00
Teatteriarvio: Takuuvarmaa farssia Tampereen Komediateatterissa18.6.2019 18.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat