Paikalliset

Alzheimeria sairastava vanhus kaatui Kaukajärvellä, ulkopuoliset auttoivat rouvan ambulanssiin – MTV: "Hän siinä kovasti hämmästeli..."

Alzheimeria sairastanut vanhempi nainen sai nopeasti apua alkuviikolla Tampereen Kaukajärvellä.

Timo Filpus

MTV on uutisoinut verkkosivuillaan tapauksesta, jossa olisi voinut olla ikävämpikin loppu. Kaikki alkoi, kun Kaukajärvellä asuva iäkkäämpi rouva oli lähtenyt maanantaina kauppareissulle.

Alzheimeria sairastavan rouvan reissu kuitenkin muuttui. Kaukajärveläisessä kaupassa havaittiin vanhempi nainen, jonka kasvot olivat veressä ja jolla ei ollut käsitystä, miten hän oli paikalle päässyt.

Häntä auttanut marketin työntekijä on kertonut tilanteesta MTV:lle. Työntekijä oli pyrkinyt rauhoittelemaan rouvaa.

– Hän siinä kovasti hämmästeli, eikä oikein ymmärtänyt, että häneltä tuli kovasti verta naamasta. Aina, kun pyyhin hänen haavojaan, hän joka kerta hämmästyi, että herran jumala, tuleeko siitä verta, työntekijä kuvailee.

Sitten työntekijä oli auttanut toisen henkilön kanssa vanhemman naisen ambulanssiin. Rouvan aikuinen tytär kertoo MTV:lle, että tarkkana on pitänyt olla myös Acutassa.

– Menin käymään siellä, ja hoitaja kertoi, että äitini on ollut yön yli Acutassa ensiavussa. Hoitajan mukaan äitini on lähtenyt Acutasta pois, ja joku on löytänyt hänet harhailemassa sairaalan lähellä ja auttanut äidin takaisin Acutaan, vanhan naisen tytär kertoo MTV:lle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat