Paikalliset

Nyt tuli iso tunnustus! – Pirkkalan Citymarket on vielä parempi kuin maailman paras

K-Citymarket Pirkkala on valittu Suomen parhaaksi K-Citymarketiksi.

K-Citymarket Pirkkala voitti myös K-Citymarketien vuoden juomakauppa -palkinnon.

– Vuoden K-Citymarketiksi valitussa Pirkkalassa kaupan omaa liikeideaa ja toimintaa on kehitetty aktiivisesti ja systemaattisesti pirkkalalaisten tarpeita ja toiveita kuunnellen. Kaupassa on tehty jatkuvaa ja tuloshakuista kehitystyötä. Tämä näkyy kaupan asiakastyytyväisyydessä. Erityisesti kiitosta K-Citymarket Pirkkala on saanut monipuolisista valmisruokaratkaisuista sekä juomaosastosta. Kaupassa on panostettu laajaan valikoimaan ja esillepanojen inspiroivuuteen sekä asioinnin helppouteen, perustelee valintaa K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

Pirkkalan Citymarketia voi nyt tituleerata paremmaksi kuin maailman paras, sillä se löi kilpailussa vastikään maailman parhaan ruokakaupan palkinnon voittaneen Järvenpään Citymarketin.

– Olen todella iloinen tästä tunnustuksesta! Haluan kiittää asiakkaitamme ja loistavaa henkilökuntaamme, joiden ansiosta kauppamme kehittyy joka päivä paremmaksi ja paremmaksi! toteaa K-Citymarket Pirkkalan kauppias Sami Sivonen.

K-Citymarket Pirkkalassa toteutettiin iso remontti vuonna 2018, jolloin kauppa uudistettiin täysin.

K-Citymarket Pirkkala on kasvattanut asiakastyytyväisyyttään ja sitä kautta myynninkehitystään jo toista vuotta. Uudistukset eivät jääneet remonttiin, vaan sen jälkeen kauppias on muun muassa ottanut käyttöön verkkokaupan, laajentanut aukioloaikojaan ja lisännyt palveluita, kuten esimerkiksi hankkinut ananaksen kuorintalaitteen.

Uusimpana innovaationa kaupan palvelutiskitarjontaa on lisätty kiinalaisella ruoalla, jonka mahdollistaa yhteistyö lähialueen kiinalaisen ravintolan kanssa.

Aikaisempina vuosina Vuoden K-Citymarket -palkinnon ovat voittaneet muun muassa K-Citymarket Vihti Nummela (2018) ja K-Citymarket Järvenpää (2017).

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Järvenpään K-Citymarketin MM-kauppias tunnustaa saaneensa tuomion perheväkivallasta: "Kauppamme ei olisi ansainnut tämänkaltaista keskustelua"13.11.2019 11.09
Tamperelainen kauppiasyrittäjä valittiin K-Citymarket-ketjun varapuheenjohtajaksi9.4.2019 12.29
K-kauppa kävi alkuvuonna lähes 9 prosenttia viime vuotta paremmin – "Pärjää Pirkanmaalla varsin mallikkaasti"24.10.2019 12.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat