Paikalliset

Jos et jaksa lähteä Keskustorille seuraamaan EM-karsintaottelua, voit jäädä kotiinkin – Nelonen näyttää ratkaisumatsin ilmaiseksi

Onko marraskuun kolmantena perjantaina aika sellaisen jalkapallojuhlan, jota ei aiemmin ole Suomessa vielä koettukaan? Sen voit katsoa joko kotisohvallasi tai Tampereen Keskustorilla tuhansien muiden samanhenkisten kanssa.

Pekka Ruissalo

Tamperelainen uutisoi aiemmin, että Tampereen kaupunki järjestää Suomen ratkaisevaa EM-karsintaottelua varten ulkoilmakatsomon Tampereen keskustorilla. Paikalle odotetaan ainakin 3 000 katsojaa.

Jos ulkoilma ja sosiaalinen tapahtuma ei ole sinun juttusi, ratkaisumatsin voit seurata myös kotisohvalta käsin. NENT Group Finland ja Nelonen Media tuovat Huuhkajien kaksi viimeistä EM-karsintaottelua vapaasti katsottavaksi kaikille suomalaisille jalkapallofaneille. Yhteistyö sisältää 15. marraskuuta pelattavan Suomi–Liechtenstein-ottelun sekä 18. marraskuuta pelattavan Kreikka–Suomi-pelin.

Ottelut näkyvät Nelosella ja Ruudussa suomeksi selostettuina. Suorien otteluiden yhteydessä nähdään myös Viasatin studiolähetykset.

Suomella on mahdollisuus tehdä jalkapallohistoriaa pääsemällä ensimmäistä kertaa mukaan EM-kisoihin. Kisapaikka varmistuu, mikäli Suomi voittaa Liechtensteinin perjantaina 15. marraskuuta pelattavassa ottelussa. Vaatimattomastikin sanottuna Suomi on ottelussa ylivoimainen ennakkosuosikki.

Tuon ratkaisevan ottelun selostaa tamperelainen Ville Kuusinen. Ottelu alkaa Helsingissä kello 19. Huuhkajien kohtalo selviää viimeistään maanantaina 18.11. Ateenassa, kun Huuhkajat saavat vastaansa Kreikan. Ilta käynnistyy Nelosella kello 21.30 studio-osuudella.

– Huuhkajat ovat herättäneet Suomessa ennen näkemättömän jalkapallohuuman. Olemme saaneet lähietäisyydeltä seurata Huuhkajien taistelua kohti pitkään odotettua unelmaa. Nyt se on lähempänä kuin koskaan. Yhteistyössä Nelonen Median kanssa voimme tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuuden elää mukana tässä historiallisessa hetkessä, sanoo NENT Group Finlandin vastaava tuottaja Ville Klinga.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tampereen kaupunginhallitus päätti: Suomen ja Liechtensteinin välinen historiallinen EM-karsintaottelu näytetään suorana Keskustorilla – Näin paljon se maksaa5.11.2019 08.52

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat