Paikalliset

"Auton merkeistä ei ole täyttä varmuutta" – Poliisi on saanut kolmisensataa uutta vinkkiä lokakuun jälkeen koskien Raisa Räisäsen katoamisiltaa

Poliisi on saanut muutaman viikon aikana noin kolmesataa vinkkiä koskien vanhoja autoja, jotka ovat tallentuneet Hämeenkadulla valvontakamerakuviin lokakuisena lauantai-iltana vuonna 1999.

Poliisi

Keskusrikospoliisi julkisti lokakuun puolessavälissä kaksi valvontakamerakuvaa lokakuiselta lauantai-illalta, jollon Raisa Räisänen katosi jäljettömiin Tampereen ydinkeskustasta.

Valvontakamerakuvilla pyrittiin hakemaan vinkkiä ensin yhdestä museoautosta, joka oli tallentunut Hämeenkatu 16:n kohdalla olevaan kameraan iltakymmenen ja iltayhdentoista jälkeen.

Nopeasti julkistuspäivänä kävi ilmi, että kuvissa on kaksi eri autoa. Vahvistus tuli vanhojen autojen ammattimaisilta harrastajilta. Pian autot paikallistuivat Buick Electraksi ja Dodge Aspeniksi.

Todennäköisesti, ei varmasti.

– Ei ole täyttä varmuutta, onko kyse näistä merkeistä. Sen voi sanoa, että todennäköisesti on kyse näistä autoista, huomauttaa tutkinnanjohtaja Paavo Tuominen.

Valvontakamerakuvien julkaisun jälkeen poliisi on saanut noin kolmisensataa vinkkiä tapaukseen liittyen.

– Valtaosa liittyy nimenomaan näihin autoihin. Ihmiset ottavat yhteyttä, ja haluavat kertoa käsityksensä näistä valvontakamerakuvien ajoneuvoista, Tuominen kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat