Paikalliset

Kangasalla kasvanut Lilli muutti Kaliforniaan ja käyttää nyt kannabista päivittäin – IL: "Krapulalääkkeenä se on tosi hyvä"

Tämä kasvi jakaa nyt keskustaväen mielipiteitä rankasti. Poliisi

Iltalehti on haastatellut Kangasalla kasvanutta, nykyään Kaliforniassa miehensä kanssa asuvaa 36-vuotiasta Lilli Keinästä, jonka suhtautuminen kannabikseen on hyvin myönteinen.

Keinänen kritisoi samalla myös voimakkaasti suomalaista suhtautumistapaa aihepiiriin. Keinäsen mukaan hänen lapsuutensa huumevalistus oli hyvin yksioikoista.

– Olen sitä ikäpolvea, jolle on sanottu, että mitä tahansa huumetta kun käyttää, on ojan pohjalla neula käsivarressa kuolemassa. Siskon muksujen koulukirjassa oli edelleen sama lause, että kannabis on porttihuume. Olin ihan järkyttynyt, Lilli Keinänen sanoo Iltalehdelle.

Keinänen itse tutustui kannabikseen omien sanojensa mukaan taidekoulussa Tampereella.

– Siellähän kaikki polttivat, opettajatkin. Kannabis oli niin kallista, että sitä sekoitettiin tupakkaan, josta minulla tuli huono olo.

Iltalehden haastattelussa Keinänen innostuu suorastaan hehkuttamaan ainetta, jolla on hänen mukaansa jopa paljon terveysvaikutuksia.

– Kaltaiseni tyyppi käyttää sitä rentoutumiseen ja nukahtamiseen. Kannabis on auttanut migreeneihin ja ihovaivoihin. Lihaskolotuksiin treenin jälkeen hieron kannabisöljyä. Monet käyttävät sitä psoriasiksen hoitoon ja ärtyneen suolen oireyhtymään. Krapulalääkkeenä se on tosi hyvä.

Pirkanmaalainen nuorisotyöntekijä Minna Rauas on Lilli Keinäsen kanssa vahvasti eri mieltä.

Iltalehden jutun voit lukea kokonaisuudessaan tästä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat