Paikalliset

Uutuuskirja: Tällainen oli Jukka Lewisin ja Olli Lindholmin viimeinen keskustelu – "Et ole sama ihminen..."

Jukka Lewis (bändikuvassa ensimmäinen oikealta) kertoo nyt oman käsityksensä siitä, millainen oli hänen ja Olli Lindholmin viimeinen keskustelu joulukuussa 2016.

Muusikko Jukka Lewis kertoo elämänkertakirjassaan Yöstä valoon (Bazar) näkemyksensä siitä, miten hänen ja jo edesmenneen laulaja Olli Lindholmin keskusteluyhteys muuttui vuosien varrella.

Lewisin mukaan Lindholm oli vielä 2000-luvun alkupuolella sosiaalisempi bändiasioihin liittyen, 2010-luvun puolella tultaessa kontakti muuttui hänen mukaansa varovaiseksi ja jopa vahvan torjuvaksi.

– Kun vuonna 2015 soitin Ollille, hän vastasi puhelimeen jotenkin varovaisena. Saatuani asiani hoidettua hän sanoi että minun tulisi tästedes ottaa häneen yhteyttä vain whatsappilla, ei enää puheluita. Olin tosi ymmälläni, Lewis kirjoittaa.

Muusikon mukaan tästä alkoi puhumattomuuden aikakausi, joka heijastui lopulta potkuihin joulukuussa 2016.

– Ei tullut soittoa, tuli vain viesti. Sitä en voi tänä päivänäkään vielä käsittää.

– Kun olin purkanut suuttumustani pitkällä viestivuodatuksella – on täysin oikeutettua olla vihainen, jos 18 vuoden menestyksekkään työrupeaman jälkeen kohdellaan tylysti –, laitoin vielä viestin, jossa sanoin näin: ”Kiitos kuitenkin, että sain aikanaan mahdollisuuden tulla bändiin, se muutti aika paljon asioita. Kauan meni hyvin, mutta sä oot muuttunut niin paljon, ettei sua tunnista enää kukaan, joka tunsi sut viisi vuotta sitten. Et ole sama ihminen.”

– Ollin vastaus oli lyhyt: ”En olekaan”.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat