Paikalliset

Yöreissuille Hattulaan ei enää tarvetta – Tampereen uusi Eläinsairaala Veter avaa ovensa ensi viikolla

Uutta Eläinsairaala Veteriä luotsaavat eläinlääkärit Hanna Pihlman ja Salla Leppävuori.

Veter

Tampereelle avataan ensi viikolla ympäri vuorokauden, vuoden kaikkina päivinä auki oleva eläinsairaala.

Eläinsairaala Veter työllistää noin 40 eläinlääkinnän ja eläinten hoidon ammattilaista lähes tuhannen neliömetrin moderneissa tiloissa. Uusi Tammelan Peltokadulla sijaitseva pieneläinsairaala palvelee Tampereen talousalueen lisäksi lähetepotilaita ja sairaalahoitoa vaativia lemmikkejä Pohjanmaalta, Keski-Suomesta ja länsirannikolta.

– Tampereen alueen eläinlääkäripäivystys öisin ja viikonloppuisin on aiemmin palvellut Hattulassa, ja matkaa on pidetty pitkänä. Olemme hyvin iloisia voidessamme jatkossa tarjota avun aidosti lähellä tamperelaisia lemmikinomistajia, kaikissa tilanteissa ja kaikkina vuorokaudenaikoina, klinikan johtaja, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Hanna Pihlman sanoo.

Aprillipäivänä 1978 Tampereella vietettiin Eläinlääkäriasema Veterin avajaisia. Veter on viime vuosina tullut tutuksi nimellä Eläinlääkäriasema Evidensia Tampere.

Eläinsairaala Veter avaa ovensa perjentaina 18. lokakuuta

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Moni pikkulemmikki kärsii liian ahtaassa häkissä – Eläinlääkäri: "Liikkumatilaa jopa vain A4-arkin verran"7.10.2019 13.06
Häviääkö 3 suosittua koirarotua kokonaan? – Eläinlääkäriliitto: "Jokaisella koiralla on kehitysvamma"23.5.2019 06.50
Kissaliiton puheenjohtaja penää omistajilta vastuuta lemmikistään – Käytti 1000 euroa eläinlääkäriin, kun kissa söi joululahjanarua: "Aina voi sattua yllätyksiä"31.1.2019 18.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat