Paikalliset

Tamperelainen Anna vietti iltaa yökerhon tanssilattialla, kunnes tapahtui jotain täysin odottamatonta – MTV: "Huuli halkesi ja verta vuoti"

Tamperelainen Anna joutui yllättävän väkivallan uhriksi täkäläisessä yökerhossa.

ESM:n arkisto

MTV3 kertoo verkkosivuillaan tamperelaisen Annan tarinan, johon liittyy täkäläinen yökerho sekä yllättävä, käytännössä provosoimaton väkivalta.

Tilanne alkoi tanssilattialta, jossa tunnelma oli tiivis ja kontakteiltakaan ei voitu välttyä.

– Yksi viereisen seurueen naisista suuttui tönimisestä ja kääntyi huutamaan kahdelle miehelle, jotka tanssivat lähettyvillä. Aloin puolustaa miestä sanomalla huutavalle naiselle, että kukaan ei varmastikaan töni tahallaan, ja että me tekisimme ainakin omien kavereideni kanssa parhaamme, ettei naista ja hänen seuruettaan enää tönittäisi, Anna kertoo MTV3:lle.

Seuraavaksi Anna kertoo saaneensa tuopin päin näköä.

– Sitten silmissä pimeni hetkeksi. En hetkeen nähnyt mitään, sillä kaikki juomat lensivät silmille. Pian alkoi kamala särky, kun huuli halkesi ja verta vuoti, Anna kertoo MTV3:lle.

Anna on joutunut tapahtuman seurauksena jäämään sairaslomalle. Kivut ovat hänen mukaansa niin kovat, että ne estävät ammatissa vaadittavan nostelun.

– Kävin seuraavana päivänä päivystyksessä. Hoitajan mukaan sain todennäköisesti retkahdusvamman. Lyönti oli niin kova, että pääni retkahti taaksepäin aiheuttaen kovat kivut suun, niskan, hartian, selän ja pään alueelle, Anna kertoo MTV3:lle.

Sisä-Suomen poliisista ei tavoitettu ketään kommentoimaan tilannetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat