Paikalliset

Miika Juntunen ennustaa: Ilvekselle ei mitalia, Veikkausliigan mestaruus Turkuun

Legendaarinen Miika Juntunen ennakoi Veikkausliigan lopputuleman.

Paula Pohjamo

Tamperelaisillekin hyvin tuttu palloilumies, kaupungissa Ilveksen ja TPV:n riveissä vuosina 1989-1992 ja uudemman kerran 1994-1996 pelannut Miika Juntunen on seurannut innolla vanhan pelikaverinsa, toisen kovaotteisen keskikenttämiehen Jarkko Wissin otteita Ilveksen valmennuksessa.

Juntunen ja Wiss olivat mukana TPV:n mestarijoukkueessa vuonna 1994.

– Se oli katupoikajoukkue, jolla ei olisi pitänyt voittaa mitään. Valmentaja Pertti Lundell sai meidät voittamaan, Juntunen kiittää.

– Jarkko on tehnyt Ilveksen kanssa nyt hyvää työtä, joukkue on pelannut hyvin, Juntunen jatkaa.

Veikkausliigan osalta Juntunen kuitenkin ennakoi, että Ilves jää hyvästä taistelusta huolimatta kauden päätteeksi ennen mitalia. Jos Honka voittaa oman viimeisen kierroksen ottelunsa IFK Mariehamnia vastaan, Ilveksen olisi voitettava HJK Tammelassa runsasmaalisesti jotta pronssi voisi olla mahdollinen.

– Hongalla on nyt kova hype päällä, voittoja on tainnut tulla neljäkin putkeen. Se meininki jatkunee kauden loppuun asti, Juntunen sanoo.

Mestaruus ratkeaa puolestaan Interin ja Kuopion Palloseuran välisessä ottelussa Turussa. Juntunen sanoo, että kuopiolaiset ilakoivat mestaruutensa kanssa liian aikaisin.

– Turkulaiset voittavat mestaruuden tällä kaudella. Heillä on siihen vaadittava rutiini, Juntunen sanoo.

 

Muun muassa Miika Juntunen muistelee TPV:n Suomen-mestaruutta keskiviikon printti-Tamperelaisessa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Siitä on nyt 25 vuotta, kun Miika Juntunen Suomen-mestaruuden voitti – SK: Ottelua edelsi hurja ajomatka Tampereelta Poriin, jonka aikana mies pääsi poliisiautoonkin3.10.2018 11.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat