Paikalliset

Tässä ovat italianpatanäkemyksillään huomiota herättäneen Ben Bloodin tamperelaiset suosikkiravintolat – Mitä mies ajattelee Tuukka Mäntylän Eurolohesta?

Tappara-puolustaja Ben Blood.

Pekka Ruissalo

Tappara-puolustaja Ben Blood löi itsensä ravintokeskustelun ytimeen twiitatessaan taannoin Porissa matsin jälkeen tarjoillusta italianpadasta. Ruoka oli kuvan perusteella varsin tasalaatuisen näköistä, ja ravintoasioista kiinnostunut urheilija jättikin ruuan syömättä.

Kaupunkilehti Tamperelainen vei Bloodin pihville ja keskusteli miehen kanssa pitkään laadukkaasta ravinnosta sekä urheilijan elämäntavoista vuonna 2019. Blood kertoi samalla, mitkä ovat miehen suosikkiravintoloita Tampereella.

– Jos olisi rajattomasti rahaa, kävisin syömässä jatkuvasti Huberissa ja Stefan`s Steakhousessa, Blood aloittaa.

– Periscopessa on erittäin hyvä lounasruokalista. Ruoka on hyvää ja puhtaista raaka-aineista tehty. Pyynikin Brewhousen ruoka on samaten hyvää.

Urheilijan ruokamaku vaikuttaa varsin monipuoliselta.

– Aloha Ramen ja Thai Street Food tarjoavat molemmat erittäin hyvää aasialaista ruokaa. Siivet ovat Tampereella parempia kuin kotona. SiipiWeikot ja Hook ovat molemmat hyviä, ja siivet kyllä maistuvat joskus vapaapäivinä, Blood kuvailee.

Jotain puolustaja Tampereelle kaipaisi lisääkin.

– Kaipaisin Tampereelle taco-ravintolaa. En mitään Taco Belliä, vaan omaleimaista, ketjuista vapaata konseptia. Tykkään muutenkin pienistä paikoista, joissa on omaleimainen meininki.

– Kotiseudullani Minneapolisissa tacoihin ja niiden tekemiseen liittyy vahva yhteisöllinen meininki: iso porukka kokoontuu, ruokaa tehdään pitkään ja hartaasti ja myös syömiseen saatetaan käyttää ruhtinaallisesti aikaa, Blood kuvailee.

Ben Blood on hyvin tietoinen siitä, että Tappara-puolustaja Tuukka Mäntylä on ostanut Tammelantorilla sijaitsevan Eurolohen.

– Olen käynyt siellä monta kertaa syömässä. Erittäin hyvää kalaruokaa. Vakioannokseni on sellainen, jossa on riisiä, porkkanaa ja kirjolohta. Tykkään syödä kalaa muutenkin paljon, ja on hyvä että Suomesta saa paljon laadukasta kalaruokaa, Blood kehuu.

 

Veri-Penan ravintoajatuksia on luettavissa lisää keskiviikon printti-Tamperelaisesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Fysiikkavalmentaja närkästyi Ben Bloodin ruokakritiikistä – SKa: "Se maistui ihan hyvältä..."24.9.2019 10.09
Kulttipuolustaja Ben Blood solmi pitkän jatkosopimuksen Tapparan kanssa – "Tämä on minun kotini"5.9.2019 10.48

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat