Paikalliset

Euroopan paras burgeri löytyi Suomesta – Ravintola tulossa myös Tampereelle

Voittoisa Brookdale sisältää kotimaisen naudanlihapihvin, cheddarjuustoa, bearnaisemajoneesia ja pikkelöityä punasipulia briossisämpylän sisällä.

Kotipizza Groupiin kuuluva Social Burgerjoint edusti maailman suurimman katuruokatapahtuma European Street Food Awardsin finaalissa Suomea ja voitti toistamiseen parhaan burgerin sarjassa.

Kilpailuburgeri Brookdale valittiin Euroopan parhaaksi. Voittoisa Brookdale sisältää kotimaisen naudanlihapihvin, cheddarjuustoa, bearnaisemajoneesia ja pikkelöityä punasipulia briossisämpylän sisällä. Sama burgeri valittiin kesäkuussa järjestetyillä, Suomen ensimmäisillä Burger lovers -festivaaleilla parhaaksi lihaburgeriksi.

– Vähemmän on enemmän. Burgerimme makumaailma on hiottu huippuunsa ja olemme valinneet Brookdaleen parhaimmat raaka-aineet. Kilpailun voittaminen jo toista kertaa on hienoa. Olemme ylpeitä, että olemme nousseet voittajaksi näin kovatasoisessa kansainvälisessä kilpailussa, Social Burgerjointin luova johtaja ja The Burgermeister Pikkis Tuomonen sanoo.

Social Burgerjointilla on tällä hetkellä kuusi ravintolaa, joista kolme sijaitsee Helsingissä. Lokakuun puolivälissä avataan uusi ravintola Lahteen, ja marraskuussa Vaasaan ja Ouluun. Lahden ravintolaa alkaa johtaa jääkiekkojoukkue Pelicans. Uusia ravintola-avauksia on suunnitteilla Vaasan ja Oulun lisäksi myös muun muassa Tampereelle. Niihin etsitään franchisingyrittäjiä.

– Uskomme vahvasti konseptiimme ja olemme osoittaneet, että se toimii paitsi Helsingissä myös muualla Suomessa. Etsimme innokkaita ja päteviä paikallisyrittäjiä johtamaan uusia ravintoloitamme”, sanoo Tuomonen.

 

 

 

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Suomen kovin burgerintekijä löytyi Tampereelta – Voittajasta ei jäänyt epäilystä: "Kenties elämäni parhain burgeri"7.3.2019 13.06
Hesburgerin perustaja: Ympäristöä kuormittavista raaka-aineista kannattaisi tehdä kalliita23.2.2019 07.45
Suomen burgerisota kiihtyy – Heseltä kotimaahan jopa 15 uutta ravintolaa9.1.2019 08.26
Hampurilaisketju McDonald`s testaa nyt pikarekrytointia, työpaikan voit saada nyt 10 minuutissa – "Toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja"1.8.2019 09.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat