Paikalliset

Raitiotien rakentaminen etenee Hervannassa – Se aiheuttaa alueella useampiakin liikennejärjestelyjä

Ratikkatyöt teettävät liikennejärjestelyjä Hervannassa.

Raitiotieallianssi

Raitiotien rakentamisessa on Hervannassa viikosta 40 alkaen uusia vaiheita ja liikennejärjestelyjä.

Insinöörinkadun ja Arkkitehdinkadun liittymässä tehdään asfaltointia ja samoin Insinöörinkadun molemmin puolin asfaltoidaan jalankulku-ja pyöräilyosuuksia Arkkitehdinkadun ja Atomipolun välillä. Päällystystöiden aikana liikennettä ohjataan liikenteenohjaajien avulla.

Liikennejärjestelyt alueella toimivat siten, että Mekaniikanpolun ja Elementtipolun lähistöllä sijaitsevien kiinteistöjen tonttiliikenne ja liikennöinti Insinöörinkadulle hoituu jatkossa Arkkitehdinkadun kautta.

Atomipolulla rakennetaan tukimuuria raitiotien viereen sen varmistamiseksi, että radan kunnossapito ja mm. lumen auraus tällä kohdalla saadaan toimimaan sujuvasti.

Töitä tehdään jalankulku- ja pyöräilyväylän vieressä, jonka vuoksi väylää voidaan ajoittain joutua kaventamaan. Työt tehdään pääsääntöisesti raitiotien puolelta eikä niistä muuten aiheudu liikennemuutoksia.

Insinöörinkadun ja Ahvenispolun liittymässä viimeistellään raitiotien kiintoraidelaattojen saumakohtaa viikkojen 40 ja 41 aikana. Työn alla oleva kohta kavennetaan yksikaistaiseksi noin 5-10 metrin osuudelta.

Työmaiden vaikutusalueella nopeusrajoitus autoliikenteelle on 30 kilometriä tunnissa.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Raitiotiehankkeet Lielahdessa etenevät – Kolme asemakaavaa vireille26.9.2019 14.01

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat