Urheilu

Patrik Laine otti puhelimen käteen ja pyysi anteeksi

Patrik Laine

Pekka Ruissalo

Suomalainen NHL-jääkiekkoilija Patrik Laine on ollut viime päivät kohun silmässä Iltalehdelle antamansa haastattelun vuoksi.

Laine kritisoi lehden haastattelussa seuraansa Winnipeg Jetsiä ja etenkin ketjukavereitaan. Laineen kommentit aiheuttivat ison kohun Pohjois-Amerikassa ja niitä ovat ehtineet kommentoimaan jo ainakin Winnipeg Jetsin kapteeni Blake Wheeler ja päävalmentaja Paul Maurice.

– Sopimusneuvotteluissa yksi asia on aina se, kenen kanssa pelaa. Tuollaisilla meriiteillä mitä minulla on, jossain muualla pääsisin pelaamaan parhaiden kanssa. Jokainen, joka tietää jotain jääkiekosta, tietää sen, Laine sanoi Iltalehden mukaan.

Nyt Laine on tullut kuitenkin katumapäälle. Winnipeg Jetsin kanavan toimittaja Jamie Thomas kertoo Twitterissä, että Laine on pyytänyt kommenttejaan anteeksi sentteriltään Bryan Littleltä.

Thomas kertoo, että Laine on laittanut Littlelle viestiä ja sen jälkeen he ovat puhuneet parin minuutin ajan puhelimessa myös muusta kuin jääkiekosta. 

Laine, 21, on iskenyt kolmen kauden aikana NHL:ssä peräti 110 maalia, mutta hän on saanut osakseen myös kritiikkiä muun muassa epätasaisuudestaan. Laine on tällä hetkellä ilman sopimusta, mutta Winnipeg Jets omistaa hänen pelaajaoikeutensa.

Ville Hirvonen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jets-valmentaja latasi vastapalloon Patrik Laineelle: "Kukaan ei saa avaimia 14-vuotiaana"18.9.2019 08.02
Jets-luotsi kehuu Tapparan kasvattamaa suomalaishyökkääjää, mutta kohde ei ole Patrik Laine – "Tarpeeksi käsiä"17.9.2019 10.06

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat