Paikalliset

Pitääkö Jäntistä ja Loukaskorvesta olla huolissaan...? – "Ei missään tapauksessa"

Apulaispormestari Aleksi Jäntti (kok.).

Marjo Rämö/Tamperelaisen arkisto

Apulaispormestarien verbaalinen yhteenotto kaupungin rahankäytöstä on merkki hyvin toimivasta pormestarimallista.

Tätä mieltä on Tamperelaisen politiikan asiantuntija Pertti Timonen.

Apulaispormestari Aleksi Jäntti (kok) arvosteli yhdessä kaupunginvaltuutettu Anne-Mari Jussilan (kok.) kanssa tekemässään tiedotteessa demareita ja ennen kaikkea toista apulaispormestaria Johanna Loukaskorpea (sd.) siitä, että kaupungin menokuriin ei sitouduta. Jäntin mukaan erityisesti Loukaskorven vetämällä sosiaali- ja terveyspuolella on toimittu yhteisesti sovittujen säästötavoitteiden vastaisesti.

Pitääkö kaupunkilaisen olla huolissaan päätöksenteon toimivuudesta, jos saman koalition apulaispormestarit vääntävät keskenään?

– Ei missään tapauksessa. Poliitikot tuovat esiin omia näkemyksiään tärkeistä poliittisista kysymyksistä. Pormestarimallilla haettiin lisää valtaa vaaleilla valituille poliitikoille ja avoimuutta päätöksentekoon. Tämä on juuri sitä.

 

Lue lisää Tamperelaisen politiikan asiantuntija Pertti Timosen näkemyksiä kesän poliittisista kiemuroista viikonvaihteen lehdestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Apulaispormestari Jäntti arvostelee Loukaskorpea ja SDP:tä: "Talouden tasapainottamistavoitteet jäävät vain kauniiden puheiden tasolle"17.9.2019 15.09
Apulaispormestari Loukaskorpi rehellisenä omasta tuloksestaan: "Ei tuolla äänimäärällä mennä eduskuntaan"14.4.2019 21.16
"20 on maaginen raja..." – Lukijaraati: Ei veronkorotukselle28.8.2019 07.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat