Paikalliset

Yli 200 lasta odottaa jo – Tampereelle ja Orivedelle kaivataan lisää tukiperheitä

Tamperelaismiehelle vaaditaan ehdollista vankeusrangaistusta pitkään jatkuneesta vainoamisesta. Kohteena on ollut miehen oman lapsen sosiaalityöntekijä.

Johanna Erjonsalo

Tampereella ja Orivedellä on tarvetta tukiperheille. Tampereen kaupunki tiedottaa, että kaupungeissa on tällä hetkellä yli 200 lasta odottamassa perhettä. Tukiperheenä voi toimia lapsiperhe, pariskunta tai yksinasuva aikuinen.

Lauantaina 5. lokakuuta on mahdollista päästä tutustumaan ja kuulemaan lisää tukiperhetoiminnasta Tampereella järjestettävään tukiperhekoulutukseen. Päivän mittaisessa koulutuksessa käydään läpi perusasioita ja se sopii matalan kynnyksensä vuoksi myös niille, jotka vielä pohtivat omia valmiuksiaan alkaa tukiperheeksi. Paikalla jaetaan muun muassa kokeneen tukiperheen kokemuksia.

Koulutuksen jälkeen perehdytys jatkuu kotikäynnillä tapahtuvalla henkilökohtaisella perehdytyksellä ja taustatietojen selvityksellä. Hakijoiden soveltuvuutta tukiperheeksi arvioidaan tarkemmin henkilökohtaisessa tapaamisessa. Hakijoiden tulee täyttää 'hakemus perhehoitajaksi' -lomake, joka löytyy Tampereen kaupungin verkkosivuilta. Lomakkeen voi täyttää jo etukäteen tai koulutuspäivän jälkeen.

Koulutukseen pitää ilmoittautua 26. syyskuuta mennessä sähköpostitse osoitteeseen katja.kekki(at)tampere.fi. Ilmoitathan samalla mahdollisen erityisruokavaliosi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat