Paikalliset

"Minulta on kovasti toivottu..." – Nyt lähtee Suvi Teräsniska kiertueelle laulamaan Yön musiikkia

Olli Lindholm oli Suvi Teräsniskan uran alkuvaiheissa vahva taustatuki. Tämä asetelma toistui myös toukokuussa 2019, kun Teräsniska lauloi Lindholmin muistokonserteissa Tampere-talossa.

Pekka Ruissalo

Olli Lindholm on poistunut keskuudestamme, mutta Yön musiikille riittää esittäjiä. Nyt asialla on laulaja Suvi Teräsniska, joka lähtee Ihmisen poika-konserttisalikiertueelle keväällä 2020. Sen ohjelmisto koostuu pelkästään Yön lauluista.

Olli Lindholm oli vahvasti tukena, kun Teräsniskan ura sai alkunsa 2000-luvun alkupuolella. Teräsniska vaati useita kertoja päästä laulamaan Yön keikalle, ja lopulta se onnistui Oulussa. Tuolla Teräsniska esitti Kiertolainen-kappaleen tavalla, jonka jälkeen uravalintaa ei ole tarvinnut erikseen ihmetellä.

– Minulta on kovasti toivottu keikoille Yön kappaleita. Siksi päätin myös surutyönä itselleni tehdä kiertueen, jolla esitän minulle rakkaita Yön lauluja. Saan samalla itsekin purkaa ikävääni laulamalla ja kertomalla omia tarinoitani Yö-yhtyeen musiikista ja sen merkityksestä elämääni.

– Kiertueella haluan kunnioittaa itselleni rakkaita ihmisiä Yö-yhtyeen taipaleen varrelta. Matkan varrelle on mahtunut myös paljon hyviä ja iloisia asioita, joten toivon että konserteissa ei pelkästään vellota surussa vaan voidaan myös nauraa, Suvi sanoo.

Kiertue alkaa Porista lauantaina 15. helmikuuta. Seitsemäntoista keikan kiertue päättyy Tampere-taloon lauantaina 4. huhtikuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat