Paikalliset

Nokian ECO3 ja Pirkanmaan jätehuolto edustavat Suomea European Business Awards -kilpailussa

Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueen ja Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n yhteinen kiertotalousmalli on valittu arvostetun European Business Awards 2019 -kilpailun finaaliin. Kiertotalousmalli ylsi yhteiskunta- ja ympäristövastuukategorian Suomen voittajaksi ja on näin yksi maan yhdeksästä edustajasta kilpailun finaalissa.

European Business Awards -palkinnot on jaettu vuodesta 2007 lähtien. Kilpailu on yksi maailman suurimmista erilaisia teollisuudenaloja palkitsevista kilpailuista. Palkintoja myönnetään innovatiivisille, eettisille ja menestyville eurooppalaisille yrityksille.

Nokian kaupungin ECO3 perustuu kuntarajat ylittävään yhteistyöhön julkisen sektorin, yritysten ja tutkimuslaitosten välillä. Tämä mahdollistaa alueelle sijoittuvien bio- ja kiertotalouden yritysten uusien liiketoimintojen ja innovaatioiden kehittämisen sekä lisäarvon muodostumisen yritysten välillä. ECO3-alueelle valmistuu muun muassa Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n biolaitos vuonna 2020.

Yhteensä kilpailuun osallistui tänä vuonna 2700 yritystä. Suomesta valittiin mukaan 109 yksityistä tai julkista yritystä, joista kilpailun tuomaristo valitsi jatkoon yhdeksän, kukin edustaen eri kategorioita

Kilpailun finaali järjestetään Varsovassa 3.–4. joulukuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat