Paikalliset

Tarjolla tänään: Nysse Lähettiläät ja viisaat amikset

Kuvituskuva.

Tampereen seudun joukkoliikenne

Liikkujan viikkoa vietetään tällä viikolla maanantaista sunnuntaihin 16.–22.9.

Viikon tarkoituksena on kannustaa ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön sekä yhteiskuntaan.

Nysse on osallistunut aktiivisesti viime vuosina liikkujan viikkoon erilaisin tapahtumin mm. järjestäen ohjelmaa liityntäpysäköintipaikoilla. Tänä vuonna pääteemana on kävely, ja Nysse haastaakin ihmisiä pohtimaan omia kulkutapavalintojaan.

Nysse Lähettiläät -kampanjassa olemme haastaneet kolme tamperelaista jakamaan kokemuksensa Nyssestä ja kannustamaan ihmisiä käyttämään rohkeasti Nysseä. Mukana ovat bussinkuljettaja, pormestari ja some-vaikuttaja, ja heidän viikkoaan Nysse Lähettiläinä voitte seurata liikkujan viikon ajan sosiaalisen median kanavistamme.

Haastamme myös muut jakamaan omat Nysse-hetkensä Liikkujan viikon aikana somessa hashtageilla #nysseliikkuu #liikkujanviikko

Nysse on mukana myös Nuorten Akatemian Viisaasti amiksissa -hankkeessa, joka tuo ammatillisiin oppilaitoksiin toiminnallisia työpajoja. Ryhmissä pohditaan kulkutapoihin liittyviä valintoja: millaisia valintoja teen liikkuessani; tukevatko nykyiset tapani liikkua toiveitani ja arvojani vai kannattaisiko toimia toisin? Työpajoissa aihetta käsitellään vuorovaikutteisin menetelmin tarjoten nuorille mahdollisuuden miettiä näkemyksiään ja toiveitaan paikallisen joukkoliikenteen järjestämisestä.

Hankkeessa ovat mukana Nyssen lisäksi paikallisen joukkoliikenteen järjestäjät Jyväskylän seudun Linkki, Turun seudun Föli sekä Joensuun seudun Jojo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Päätös EU:n vammaiskortin käyttöönotosta Nysseissä on kumottu – Syy: vammaisneuvostoja ei kuultu13.9.2019 11.31
Nysse kuljettaa Kintulammille viikonloppuisin2.8.2019 14.00
Tampereellakin vietetään Liikkujan viikkoa! – Tätä se tarkoittaa18.9.2017 12.23

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat